Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom, apróságok miatt, amiket ő felfújt és így lettek belőle a gondok. Meddig harcoljak érte?
hagy mondjak egy-két példát..én hazudok neki, és nekem nem ő a legfontosabb, mert már más bnőm az és más fajta fiúk kellenének nekem, nem olyan aki szeret és megért.!
Miközben ezek nem igazak! azt mondta már soh nem leszünk együtt...nagyon szeret tudom, csak az a sok hülyeség a fejében van, és mondta is hogy többet nem tudna bennem megbízni! Ha harcolnék érte és megmutatnám hogy én tényleg nem olyan vagyok mint azok a csajok akik ku*váskodnak, és nekem ő a legfontosabb és hogy probáljon meg bízni bennem, mert soha nem vágnám őt át, és mondanám neki hogy kezdjük újra előlről és felejtsünk el mindent ami rosszat tettünk a másiknak és mindent megtennék érte.
ha mindent megfogok érte tenni, amiket leírtam és bebizonyítom neki azt hogy ő a legfontosabb és senki más nem kell és én nem vagyok az a csaj aki kurváskodik, akkor el tudja felejteni amiket most gondol hogy én milyen vagyok...és tudunk újra teljesen normálisan együtt lenni??
Úgy tűnik, hogy felesleges ebben a konkrét esetben harcolnod; a jól működő párkapcsolatért ugyanis nem elég csak az egyik félnek áldozatokat hozni hosszú távon. Egy ideig lehet egyenlőtlenség a szeretetben, odaadásban, áldozatokban, stb, de ez csak egy ideiglenesen fenntartható állapot.
A történetből látszólag hiányzik az előzmény, a barátod vajon miért gondol rólad ilyeneket? Lehet, hogy Te is hibás vagy valahol? Amennyiben igen, és pl. megcsaltad, de alapvetően tisztelitek, becsülitek és szeretitek egymást, és van a kapcsolatotok annyira erős, hogy ezen túl tudtok lépni, nos akkor idő kérdésével még minden megoldódhat.
Én is hasonló cipőben voltam, viszont a párommal már 3 éve vagyunk együtt. A bizalmatlanság rendkivül negatív dolog a párkapcsolatokban, nem ismerem a barátod, de szerinte egy pasi mindig megjegyzi, h te mikor és miért hanyagoltad el és csináltál vmi olyat, ami nem tetszik neki...megpróbálhatod bebizonyítani, h szereted, de ez az én esetemben rossz döntés volt, mert minden adandó alkalommal egymás fejéhez vágjuk, h ki miben szemét, szval érted... ha tehetném nem mennék bele mégegyszer a játékba. Egy jó tanács: ha sikerül megbeszélni a dolgaitokat, ne ess abba a hibába, h mindennek ugy kell történnie,ahogy ő szeretné!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!