Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
fiu vagyok, szerelmes vagyok a fiu baratomba,tudom hogy o nem meleg, hogyan mondjam meg neki,hogy szerelmes vagyok bele? ha megmondom ramehet a baratsagunk? ha igen akkor miert mehet ra? utani fog vagy mi?
2009. szept. 10. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, ha nem meleg, akkor még jól szájba is vághat, és jogosan. Az a minimum, hogy rámegy a barátságotok, és kerülni fog. És hogy miért? Ha annyira csököttértelmű vagy, hogy ezt magadtól nem tudod, akkor már meg se kérdezd, mert már hiába. Úgysem értenéd meg. Ja, és felejtsd el őt, valamint kezeltesd magad.
2009. szept. 10. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem meleg, akkor nem ildomos neki elmondani. Tuti rámegy a barátságotok. Bár ez attól is függhet, hogy mennyire vagytok érettek. Mert pl két felnőtt ember el tudja intézni ezt a dolgot szépen is, de ha fiatalok vagytok, akkor lehet, hogy mindenkinek elmondja, hogy meleg vagy, és mindenki röhögni fog és kiközösítenek stb.
2009. szept. 10. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég érett, akkor elmondhatod neki, hogy meleg vagy, de én sem javaslom, hogy egyből szerelmet vallj neki, mert arra tényleg rámehet a barátságotok. (az oka: mert már nem fog tudni úgy rád nézni, mint barátra, mindig azt fogja látni, hogy te úgy szereted őt, mint ő maga a barátnőjét, és ez azért elég durva dolog)

De megpróbálhatod, hogy el mondod neki, és lehet, hogy meg fogja érteni.

Ha az én barátom vallana nekem szerelmet, biztos nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, sőt, a barátságunk erősebb lenne, mint valaha, mert tudnám, hogy ha ennyire szeret engem, akkor biztos nem hidegülünk el egymástól, nem támad hátba stb. Remélem tudtam segíteni.

2009. szept. 12. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
12%
sztem mivel egy un.dorító b.uzeráns g.eci vagy, feküdj ki egy vonat elé
2009. szept. 13. 15:40
 5/5 anonim válasza:

az utolsó hozzászólónak üzenem, hogy ő egy g..ci, és ostoba vadbarom is. Nem szoktam ilyeneket mondani, de gyűlölöm az agyatlan agressziót. Az ilyen söpredék miatt tart ott az emberiség, ahol tart.

Kedves kérdező, nincs semmi baj azzal, hogy meleg vagy, és csak sajnálni tudom az olyan embert, aki túl buta és felvilágosulatlan ahhoz, hogy felfogja és elfogadja a homoszexualitást. Nehéz helyzetben vagy, nem ismerem a pontos helyzetedet, de ha én a helyedben lennék, nem vallanék szerelmet. 1. Nincs értelme, mivel esély sincs arra, hogy járjatok, mivel ő hetero, ezért feleslegesen bonyolítanád a kapcsolatotokat. 2. Előbb mond el neki, hogy meleg vagy, ne sokkold duplán, hogy még belé is zúgtál. Tudatosítsd magadban, hogy ez a szerelem nem teljesülhet be, és próbálj rá barátként tekinteni, ha nem megy, akkor inkább próbáld ezt a barátságot megszakítani. Tudom, durván hangzik, de inkább ez, minthogy évekig szenvedj egy reménytelen szerelemtől.

Remélem hasznos volt, amit írtam. Sok erőt és kitartást kívánok.

2010. máj. 20. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!