Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen gyorsan szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen gyorsan szoktátok meg azt, hogy a másik bújik?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatomban az együtt alvás az olyan volt, hogy egyáltalán nem érhettem hozzá, mert akkor már nem tudott aludni. Nem volt baj, idővel el tudtam ezt is fogadni, mert más szempontból meg jó volt a kapcsolat és szeretett.

A párom (aki vőlegényem és férjem lesz) viszont egy nagyon-nagyon bújós típus, aki még mélyálomban is úgy alszik, hogy közben magához ölel. Ez nekem hihetetlenül jól esik s felfoghatatlan.

Ti mennyi idő alatt szoktatok meg egy ilyen változást?

2013. febr. 25. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék úgy elaludni h nem ér hozzám a párom!

Volt olyan h alvás előtt picit összekaptunk és akkor a szokásos egymásnak háttal 2 méterre egymástól hülyeség ment aztán nem telt el 10 perc és oda bújtam hozzá és mondtam neki h igaz h haragszom rá de nem tudok aludni úgy h ne bújjak hozzá :) aztán persze semmi gond nem volt :)

sztem nincs annál nyugtatóbb érzés amikor a karjaiban alszom el.nekem nagyon nagy szükségem van erre így a nap végén.

No meg ő is ilyen h ha éjszaka vhogy háttal kerülünk egymásnak akkor addig forgolódik míg valamint össze nem ér :)

összegezve nem tudnék nem összebújva aludni Vele :)

bocsi a hosszú szövegért :D

2013. febr. 25. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a volt férjem nem volt bújós, nem volt hízelgős. A második férjem viszont az. Szinte azonnal "megszoktam". A jót mindig könnyen megszokja az ember. :)
2013. febr. 25. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:

"Én az egyik oldalra fordulok, ő pedig a másikra, mondván hogy ha felém fordul nem kap levegőt"

Nálunk ugyan ez volt, de idővel már nem érdekelte, hogy kap-e levegőt. :)

2013. febr. 25. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
nálunk még megvan a levegővétel probléma :) de remélem elmúlik majd :)
2013. febr. 25. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám megszokni, furcsa lenne, ha nem az alvópózomban fekhetnék, ami nem teszi lehetővé, hogy bárki is odabújjon. mi elalvás előtt bújunk össze, hosszan. Aztán nyugodt alvás következik. A kapcsolatunkban nincs semmi negatívum, imádjuk egymást, hamarosan összeházasodunk. Úgyhogy az én válaszom, talán soha.

24N

2013. febr. 25. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Minek lepontozni a válaszokat?
2013. febr. 25. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
mi mindketten nagyon bujosok vagyunk nappal, de ejjel csak o. Amint picit felebred hozzam bujik es ezzel engem is felebreszt.. Ahogy elottem irtak nekem is ter kell, sokat forgolodok igy en ejjel sose bujok, csak o, de nem szoltam emiatt meg neki mer jolesik.. Csak epp az alvas nem megy ugyh elhuzodom hamar. 21no 21ffi
2013. febr. 27. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!