Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szerethet két lányt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerethet két lányt? Vagy csak az eggyiket?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit szinte már 2 és fél éve nagyon szeretek !Jártunk is elég sokat azaz 2 évig!!És nagyon szerettük egymást.!De most van neki egy bnője!Ez a fiú múltkor itt aludt nálam és úgy mondva majdnem összejöttünk mert reggel úgy ébredtünk hogy egymás karjaiban hihetetlen jó érzés volt :)volt csók is !

amikor haza ment feljött msn-re és én megkérdeztem miért csinálja ezt és ő azt mondta hogy azért mert még valójában még mindig szeret valamennyire és hogy nem bírta már magát tűrtöztetni azzal hogy ne érjen hozzám !!!!de közben a másik lányt is szereti !és ő azt mondta hogy felejtsük el egymást inkább és ne találkozzunk de azóta amióta beteg vagyok eljött meglátogatni és elég asokat kérdezősködik rólam msn-en is hogy hogy vagyok meg stb...szerintetek lehet még esély arra hogy összejöjjünk???nem telik el úgy nap hogy ne álmodnék róla és ne sírnék miatta !!vissza akarom kapni!!!van rá vmi ötletetek mivel kaphatnám vissza?V

2009. szept. 10. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:

szerinted!!!! ha visszakapod!!! nem fog???! másik lányokkall iss??!!! merszerintem! DE!!!!

hanyagold a srácot.

2009. szept. 10. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Arra a legnagyobb az esély hogy összejön veled is, de megtartja a másik lányt is, vagy ha szakít is vele akkor ugyanazt fogja eljátszani vele is mint veled. Ha nem tud dönteni, akkor megérdemli hogy két szék között a padlóra essen. Szerintem ne nagyon akard "visszakapni" az illetőt, mert csak csalódni fogsz.

Azt jósolom hogy ingázni fog közted és a másik lány között, hol egyiket hol másikat megcsalva.

2009. szept. 10. 10:02
 3/5 anonim válasza:
Én fiú vagyok és elmondanám a véleményem, ha nem baj. Mi férfiak úgy vagyunk "kitalálva" hogy nem a fejünkkel gondolkodunk. Ha ezt én be tudnám mesélni egy lánynak, hogy őt is és a másikat is szeretem, akkor minden további nélkül megtenném. De!!! Csak és kizárólag önző érdekből!!! Szerintem ne foglalkozz a sráccal, mert csak fájdalmat fog okozni, és örömet csak annyit, amennyit Te kierőszakolsz belőle. Az pedig később fog kiderülni előtted, hogy nem is volt az olyan nagy öröm. Most tuti meg leszek szólva mindkét oldalról, de ha mást írtam volna, azzal megtagadom magam (és szerintem még sok férfitársam is). Ennyi.
2009. szept. 10. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Asszem én is ebben a szituban vagyok, csak férfi oldalon. Nem tudom ki hogy van ezzel, én nem vagyok az a diszkóba járós, bulizós típus, és nem Audim van hanem Trabim, és nem szoktam a nőkkel játszadozni. 22 évig nem volt komoly kapcsolatom és most én is úgy érzem, hogy két lányba vagyok szerelmes. Egy éve élünk együtt a párommal, megőrülnék ha valami történne vele, nagyon szeretem, a nap minden percét vele tölteném, ha egy napig nem látom már minden bajom van. A munkahelyemen viszont van egy másik lány, ő 7 évvel idősebb nálam, szeret engem, és sajnos én is őt. Egészen addig amíg nem látom, tudom hogy ez rossz dolog, de amikor vele vagyok egyszerűen kimegy a fejemből, aztán mikor megyek haza akkora bűntudatom van, hogy az már fáj. De ezért nem fogom elhagyni a páromat, mert nem akarok két szék közé esni, a másik lányt, pedig egy kicsit sajnálni fogom, biztosan csalódott lesz, vagy szomorú vagy mi, megpróbálom kíméletesen közölni vele a dolgokat,ha lehetséges, inkább könnyek legyenek mint hetekkel később egy pofon. Csak az zavar, hogy minden nap látni fogom őt. Ezért ha máshogy nem megy akkor műszakot váltok, vagy keresek másik munkát.
2009. szept. 10. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
12:14 mért nem választod a másik lányt?
2009. szept. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!