Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új férjemmel 2 hónapja élünk együtt. Előző házasságomból van egy 16 éves fiam. De ők ketten valahogy nagyon nem férnek meg egymás mellett, mindig ellezdenek vitatkozni. Hogyan állítsam le őket?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 00:21
11/12 anonim válasza:
Én, mint aki nevelő apával nőttem fel, megmondom az egyszerű receptet: pótfaternak kuss a neve nevelés szempontból, továbbá, hogy hova mehet a gyerek, és hogy miért, milyen büntetést kap.
Ha ezt az igen egyszerű szabályt megtartjátok, és pótfater kvázi haver lesz, minden okés lesz, ha nem akkor FIGHT!!!
12/12 anonim válasza:
Én magamra ismerek, ugyan ennyi voltam amikor anyám összeköltözött az új párjával,azzal a külonbséggel, hogy lány vagyok,nem szerettem,nem fogadtam el nem hogy pótapámak, de semminek sem, tini korszak....,ötletem sincs hogy mi segíthetett volna abban az időszakban.szerintem egy tini elérhetetlen.maximum az új férjed lehetne türelmesebbm kedvesebb, hisz ő felnőtt, legyen bölcsebb.ha ő nem , senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!