Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor éreztétek, mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor éreztétek, mennyi idő után, hogy:Igen, szerelmes vagyok!?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Két hét telt el mire rájöttem. 1 hétig nem tudtam mi van velem, annak ellenére, hogy egész nap a lányt bámultam és vele voltam. Másik héten minden munkatársam látta, hogy szerelmes vagyok, csak én próbáltam beetetni magamat, hogy á dehogy, mindenkivel ugyanilyen jóban vagyok...

Most meg ott járunk, hogy megkérem a lány kezét, itt már határozottabb leszek. :)

2009. szept. 10. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első pillanatban, amikor rá néztem. 15L
2009. szept. 16. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:

1 nap. bár valójában már 1 óra után ugyanúgy éreztem, csak akkor még nem akartam elhinni hogy az már szerelem lenne, mert kicsit túlzásnak hangzott hogy épp csak akkor ismertem meg ez az embert és már beleszerettem, mikor még csak olyan keveset tudok róla? áá ez biztos nem szerelem, az még nem lehetséges. kb ilyeneket gondoltam, de mire aludtam rá egyet, másnapra már világossá vált előttem, hogy bizony ez nem túlzás, hanem tényleg szerelmes vagyok.

20/L

2009. szept. 16. 05:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Általában 2 hónap kellett eddig, de most más a helyzet...

2 éve is jártam ezzel a sráccal, akkor is imádtuk egymást, most újra összejöttünk, amint újra láttam 1 és fél év után, beleszerettem. Kölcsönös érzés :)

Ma vagyunk pont 1 hónaposak.. :)

14/L

2009. szept. 16. 05:37
 5/7 anonim ***** válasza:
1. beszélgetés után:P
2009. szept. 16. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A férjembe kb egy hónap után. Szerintem az is számít, hogy közvetlenül előtte volt-e rossz tapasztalatod, nekem volt, így nem mertem jobban belemélyedni. Szerencsére nem engedtem el! :-)
2009. szept. 16. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 3 hét volt. Előtte is éreztem a bizsergést, de kellett ennyi idő, hogy magamnak is bevalljam beleszerettem. Nálam ez hosszú időnek számít, előtte már mindi szerelmes lettem az első randi után. Viszont mielőtt a férjemmel találkoztam egy nagyon csúnya, nehéz szakításom volt, és féltem. Talán ezért is blokkolt le az agyam. De aztán csak megjött az érzés. És nagyon boldog vagyok. :)
2009. szept. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!