Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legszebb/legcukibb dolog vagy vallomás amit a párotok mondott nektek?
úgy meg b*sználak (ezt még az első szeretkezésünk előtt mondta), de úgy viccesen, és mindketten nagyon röhögtünk :D
ez nem olyan mézesmázos szép, hanem inkább cuki volt :D legalábbis nekem :)
a másik mikor reggel 6 körül kellett kelnie, mert ment a vonata, már felöltözött, én meg akkor nyitottam ki a szemem, hót kómásan, kócosan, hunyorgó szemekkel, nyálas szájjal, gyűrött arccal, szakadt pizsamában voltam, ő leült az ágy szélére, fölém hajolt, kisimította a hajamat az arcomból, rám mosolygott, és azt mondta, hogy szeretlek :) ( azt hiszem, akkor talán másodjára mondta :) ) - igen ez már csöpög :D
"Hihetetlen vagy"
ezt elmondta a kapcsolat elején közepén és végén is
csak más más hangsúllyal :)
Nekünk volt egy cuki történetünk amiben én félálomban voltam:
A felségem csak mesélte: Ott feküdtem melletted és néztem a tévét. Egyszer csak felültél és rámnézve azt kérdezted: Te milyen alkatrész vagy? Erre a én köpni nyelni nem tudtam csak annyit mondtam, hogy: ilyen. Erre ő(mármint én) tovább faggatott: és kihez csatlakozol? Na egy újabb verejtékes másodperc következett majd a megnyugtató válasz: Hozzád. Erre én szépen vissza feküdtem és aludtam tovább, mintha mi sem történt volna. Azóta is nevetünk amikor felidézük. :)
amikor szex után szét voltam terülve mint egy nagy alföld (soha nem szoktam) mellek szétlapulva, ő egy ujjal simogatott és azt mondta, "gyönyörű vagy"
olyan jól esett hogy a legszebb jelzőt használta, nem azt hogy szép, szexi, vagy bejössz, vagy akármi. ráadásul akkor amikor nem tettem magam, csak natur voltam.
egy másik srác, aki nekem udvarolt, amikor előttem veszekedtek az exével(bnőm) és láttam hogy a srácnak fáj meg minden, majdnem könnyezik, szóval amikor az exe kiment a mosdóba azt mondtam a srácnak, hogy látom érzel még iránta, szerintem ha kibékülsz vele én nem haragszom. erre a srác mélyen a szemembe: "úgy megb*sználak ;))
Amikor elmondta hogy velem akar élni és együtt elképzeltük a közös házunkat,gyerekeket, az egész életünket azt hogy öregen is egymás kezét.fogjuk fogni és azon versenyeztünk hogy öregen ki hal meg hamarabb mert aki egyedül marad annak olyan rossz. :)
Amikor részeg volt szilveszterkor én leöltöztem, le akartam kapcsolni a villanyt alváshoz mire õ meg fogta a kezem "Várj!" ên ránéztem és így szólt "Ez hijetetlen!" Kérdeztem mi? Mire "Ez hihetetlen.olyan gyönyörû vagy,annyira tökéletes!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!