Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az állásom, a munkám, illetve a fizetésem beleszólhat abba, hogy komolyabb párkapcsolatot kialakíthassak?
Az országos mentőszolgálatnál dolgozok, mint sofőr mint segéd, havi 140.000 Ft-ért.
A munkabeosztásom, hol 24 óra, hol nappalos, hol éjszakás vagyok. És 2 napokat otthon vagyok, vagy másfél napot.
Szóval nincs fix munkanap h, H-P-ig, és Sz-V. szabad.
Amióta dolgozok 5 éve, azóta nem sikerül komoly kapcsolatot kialakítanom, mert elutasítanak azért mert nekik ennyi idő együttlét nem elég. Illetve sokan nevetségesnek tartják a fizetésemet is.
De jelenleg nincs lehetőségem mást dolgozni.
És emiatt mostanában csak 1-éjszakára tudok összejönni csajokkal, mert másnap miután elmondom mivan lécelnek.
minden munkahelynek megvan a maga hátránya, nézd, jobb, mintha kamionsofőr lennél :) embereknek segítesz
a pénz nem olyan kevés, én örülnék ennyinek, ennyiből már simán fedezni tudnék mindent, ami most megköt
a beosztás se akkora gond, a hétvégéd szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!