Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudnék olyan lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni, akik kedvelik a művészi beállítottsáfú fiúkat? 19F

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan kortásbeli lányokkal ismerkedni, akiknek fontosak az alábbi értékek

Nagyon szeretem a művészeteket, a költészetet, rajzolást, olvasást, kedvelem a romantikát és fontosak nekem az érzelmek. Művészi beallítottságú vagyok és nekem a belső értékek a legfontosabbak.

Sajnos párkapcsolati téren eddig nem volt szerencsém, mert bár hosszú hónapokig jártunk, neki bunkó és lenézö beállítottsagú fiú kellett, én pedig ebben nem voltam partner. Neki többnyire csak a testiség volt fontos, megvetette az érzelmeket... De barátokat is szívesen keresnék, ha csak ennyi jönne össze!

Lehetöleg olyan helyekre gondoltam, hogy művészi kőr, rajzszakkőr, valami kreatív foglalkozas vagy esetleg költői kör! Tudtok ilyen helyeket javasolni nekem?

2013. febr. 24. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Pont olyan helyeken amiket felsoroltál. Nekem véletlen mindegyik férfi gitározott akikhez volt valami közöm. Fbon biztos van valami csoport művészlelkeknek. Amúgy azért pozitív ha van önbizalmad és jó a szex. Valami egyensúlyt kellene találni.

Ha gondolod beszélgethetünk, de nem hiszek a hosszú életű férfi nő barátságban. :D

21/N

2013. febr. 24. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Melyik város?
2013. febr. 24. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:
14:42 Budapest
2013. febr. 24. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyet biztosan találtál! Bár én csak 15 vagyok:/

Egyes városokban működik rajzszakkör, ezeknek kell utánanézni:) vagy facebookon, ott is vannak ilyen csoportok, bár nem tudom, hogy tartanak-e találkozót.

2013. febr. 24. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Lófaszt vagy te művészlélek, még írni sem tudsz!
2013. febr. 24. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:

én is így gondolkodom, csak lány vagyok

bár több olyan fiú lenne, mint te:) előrébb tartana a világ

L 17

2013. márc. 1. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2013. márc. 1. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Néha az ellentétek jobban vonzzák egymást, identitás, vagy akár bármilyen téren értve, ha ugyan olyan mint te, hamar ellaposodhat a kapcsolat. Nem tudtok újat mutatni egymás számára , nem hódíthatjárok meg a másik személyiségét a sajátotokkal. :)

16/L

2013. márc. 1. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:

13:52

Ahogy már korábban írtam, Budapesten.

2013. márc. 1. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!