Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan bátrak a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan bátrak a mai lányok, hogy a vadidegen férfi (azaz én ) autójába beszál (na) 1 perces 'ismerkedés' után?

Figyelt kérdés

Honnan tudja , hogy én milyen ember vagyok nem-e sorozatgyilkos , vagy ámokfutó .... ?

Vagy szerintetek szexre kelletem volna neki (csak) ?

Egyébként egy megtörtént eset ez !!

( Röviden leirom : megálltam egy buszmegálóba , hogy kitegyem a havert , beszélgettünk még , akkor jött oda a csaj hogy elviszük-e öt a XY térre !!! )

2009. szept. 9. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Az első válaszoló vagyok. Azért nekem ez még mindig nem tiszta. Hogy vetődött fel benned, hogy szexre kellettél volna? Amúgy a 18F-nek üzenem, ha a lányok 80%-a ribanc, akkor a fiúknak 100%-a! A kérdező is mért gondolt szexre bakker! Rohadtul ez kell nektek és meg is dícséritek érte a sok megfelelni vágyó, szerencsétlen kiscsajt, aztán meg ribancoztok. Hát b@sszátok meg. Az évfolyamunkon 30-ból kb. öten voltak ilyenek, a többiek meg nem voltak lányszámba véve

18L

2009. szept. 9. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
igen a fiúk is ilyenek, én nem mondtam hogy nem:) attól érzik mostanság menőnek magukat hogy elmondják az összes csajrol h de megkurnám... de a csajok meg ugy öltöznek.. én meg közbe nem találok normális lányt:D
2009. szept. 9. 23:43
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
:D vannak. Csak a normális emberek egymás meletti panellakásokban vagdossák az ereiket és azt hiszik, hogy egyedül vannak. Amúgy nyugtasson a tudat, hogy a Rém rendes családban is kiderült már, hogy Al Bundy menő volt gimiben..... szerintem ezzel mindent elmondtam. :)
2009. szept. 10. 00:15
 14/14 A kérdező kommentje:
ez budapesten történt ! ahol csak a taxishoz szoktak beszállni !
2009. szept. 11. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!