Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan bátrak a mai lányok, hogy a vadidegen férfi (azaz én ) autójába beszál (na) 1 perces 'ismerkedés' után?
Honnan tudja , hogy én milyen ember vagyok nem-e sorozatgyilkos , vagy ámokfutó .... ?
Vagy szerintetek szexre kelletem volna neki (csak) ?
Egyébként egy megtörtént eset ez !!
( Röviden leirom : megálltam egy buszmegálóba , hogy kitegyem a havert , beszélgettünk még , akkor jött oda a csaj hogy elviszük-e öt a XY térre !!! )
Az első válaszoló vagyok. Azért nekem ez még mindig nem tiszta. Hogy vetődött fel benned, hogy szexre kellettél volna? Amúgy a 18F-nek üzenem, ha a lányok 80%-a ribanc, akkor a fiúknak 100%-a! A kérdező is mért gondolt szexre bakker! Rohadtul ez kell nektek és meg is dícséritek érte a sok megfelelni vágyó, szerencsétlen kiscsajt, aztán meg ribancoztok. Hát b@sszátok meg. Az évfolyamunkon 30-ból kb. öten voltak ilyenek, a többiek meg nem voltak lányszámba véve
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!