Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy tetszik nekem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval akit az internetről ismertem meg és kép alapján is tetszett már, de élőben még jobban. Hogy mondjam meg neki, hogy nekem élőben is tetszik? Vagy hogy kérdezzem meg tőle, hogy mit gondol mégis rólam? Nem nyomulós fajta és én sem vagyok az.
2009. szept. 9. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát kábé így Szija! köxön. Hogy vagy? Válaszol. Tudod te teszel nekem :P hát kábé így :DDDDDDD 14 csaaaaaj
2009. szept. 9. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi, de nem így gondoltam :S Valahogy úgy, hogy rájöjjön, hogy tetszik nekem és, hogy merjen lépni, és nem így hogy kijelentem. :-/
2009. szept. 9. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Fogd meg a kezét, bújj hozzá, stb.
2009. szept. 9. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg,hogy "neked mi a benyomásod rólam?mert én szimpatikusnak talállak."ha van egy kis gógyija,rájön,hogy külsőre is tetszik neked:)
2009. szept. 9. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Az, hogy megfogjam a kezét stb.. nem hiszem, hogy jó öklet lenne, mert nem tudom, hogy-hogy fogadná. :S

Azt meg, hogy mit gondol rólam, már elsütöttem, de nem jött rá, hogy mit szeretnék. Lehet, hogy jobb lenne, ha én lépnék?

Amúgy 16/L vagyok.

2009. szept. 9. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább csak találkozgassatok....szemezz vele...érintsd meg többször...hatolj a személyes szférájába...akit kedvel az ember attól nem húzódik el ez tuti...

Nem értettem soha ezt a mit gondol rólam dolgot. Találkozással egy kapcsolat vagy kialakul vagy nem. Az hogy tetszik és el tudsz vele lenni úgyis kiderül.

Döntsd el hogy vagy -e annyira merész hogy közvetlenül azt mondd neki hogy meg szeretnélek ismerni.

Vagy szervezz bulit ahova meghívod vagy menj partizni haverokkal és oda hívd el őt is...

Mikor beszéltek használhatsz feltételes módot is...pl úgy elmennék néha sétálni, megállni a játszótéren hintázni mint kiskoromban...etc...talán kap az alkalmon...egy próbát valami hasonló mondat megér...:D

25F

2009. szept. 9. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. szept. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!