Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek becsavarodni a magánytól, hogy legyek könnyedebb? 21/L
Üdv a klubban!
Én se tudom mit kéne csinálnom, de pont így vagyok. Én igyekszem elmenni egy rakás programra, hogy addig se gondoljak ilyesmire.
21L
"hogy legyek könnyedebb?"
nem lehet hogy ironikusan pont az van, hogy dagi vagy és amiatt nem vesznek észre a fiuk...vagyis az olyan fiuk akikröl álmodozol, hiszen a nők képtelenek lentebb adni az igényeiket inkább ide irják ki a hülyeségeiket mikor egyedül vannak.
Túl sokat agyalsz ezen!
Mozdulj ki, fáraszd le magad! :)
Suli, munka, hobbi, barátokon keresztül a legkönnyebb ismerkedni... :) Csak tényleg ne ez legyen az első, hanem hogy te érezd magad jól a bőrödben! Valószínűleg ez lehet a baj, azaz a kisugárzásod...
Ja, foglald le magad. Amúgy nekem is főleg a lelki része hiányzik, bár én a másik oldalon vagyok. Törődj az életeddel, aztán majd jön valaki. Ezt nem lehet erőltetni, mert csak rosszabb lesz.
22/F
Mi volt veled ma?
Jobb lett? :D
Nem egyszerű dolog, Én tulajdonképpen 3 évig voltam egyedül.
Próbálkoztam, de érzelmileg nem tudtam senkihez sem kötődni, így a vége mindig az lett a dolognak, hogy megbántottam a másikat.
A szabadidőmet sportolásra fordítottam javarészt, így elterelődött a figyelmem a témáról és rengeteget dolgoztam, tanultam.
Amikor már lazán tudtam venni a dolgot, akkor toppant be az életembe a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!