Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy legyen kedvem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy legyen kedvem a sexhez?

Figyelt kérdés
éjszakai müszakos vagyok már vagy 7-8 hónapja,éjfélre járok dolgozni minden nap.Már hónapok óta nem voltam egymást követöen 2 napot otthon.Napi 10-16 órákat dolgozom,plusz háztartás,miegymás.Semmi kedvem nincs a sexhez,se reggel,se este se semmikor.Barátom már elég nehezen viseli.Mit tegyek hogy ez változzon?

2013. febr. 23. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a fenének dolgozol ha nem élvezed a gyümölcsét a munkádnak?
2013. febr. 23. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát Tőlem biztos megjönne a kedved. :)
2013. febr. 23. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Éjszakai műszakot felejtsd el! Pokoli egészségtelen, hogy 7-8 hónapja éjszaka jársz dolgozni és kevés természetes fény éri a bőröd. Ez is és a kimerültség is hozzájárul a rossz hangulatodhoz és a kedvtelenséghez. Jó lenne egy másik munkahely vagy más műszak, mert ez a kapcsolatotokba is kerülhet.
2013. febr. 23. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

végy ki szabit a gyerekeket passzold le és 1-2 nap alvás után megjön a kedved és abba se akarod hagyni:))

tedd meg mert a párod félre mehet emiatt!!!/tapasztalat sajna/

2013. febr. 23. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor elég tartatlan lehetsz...

Én igaz pasi vagyok,de amikor napi 16 órát dolgoztam,4et aludtam,a kötelezőket megcsináltam,és még szexeltem is.Igaz nem úgy,mint vasárnap,mert akkor többet tudtam nyujtani,de akkor is.

Majd hozzá szoksz a terheléshez előbb utóbb.

2013. febr. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!