Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fog viselkedni/rám nézni miután lefeküdtünk?
Figyelt kérdés
Szóval... Összejottem egy sráccal 3 hete. Régóta ismerjük egymást és már elég régóta oda van értem. Teljesen más, mint a többi pasi, mert mielőtt összejöttunk hetekig minden nap találkoztunk és még csak csók sem volt. Viszont mivel már együtt vagyunk félek a vele való első együtt lét miatt, nem szeretném elsietni és ő sem, habár még nem beszéltünk róla, de már volt rá utalás, hogy aludjak nála. Én nagyon szégyenlős vagyok egyébként is, sőt inkább úgy mondanám, hogy szemérmes.. és annyira félek attól, ha megtörténik a dolog másképp fog rám nézni, nagyon imád engem. Szerintetek kell ettől tartanom? Vagy változtat ez majd valamit a dolgokon? Ő 24 én 21.2013. febr. 23. 09:42
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy reális a félelmed.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell félned. Le kell vetkőzni a gátlásokat.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nincs okod félni. Ha te is szereted őt, akkor nem számít, hogy mennyire vagy gátlásos, szemérmes, akkor abban a pillanatban ez el fog múlni!
4/6 anonim válasza:
Ha minden rendben fog menni az ágyban,akkor utána még jobban fog szeretni,ha hosszú távra tervez veled.
Egy kapcsolatnak a jó szex is fontos része!
5/6 anonim válasza:
Bármi, ami egy férfi és egy nő közt jó, amit szívesen tesznek együtt, erősíti a kapcsolatukat. Legfőképp igaz ez a szexre.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem kell félned semmitől,ha beléd van habarodva,akkor nem tudod kiábrándítani sehogy,szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!