Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít elitnek?

Figyelt kérdés
A fiatalok közt vannak. Mi teszi azzá?
2009. szept. 9. 15:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
World of warcraftban egy tüskés árba van a mob/npc levelje mellett! ezzel tudhatod h nem lenne szerencsés neki menni!
2009. szept. 9. 15:16
 2/17 A kérdező kommentje:
Én emberre gondoltam. Pl. discosok, stb.
2009. szept. 9. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:

úristen te szerencsétlen kocka :D:D mármint az első válaszoló, na te nem vagy elit:D

a kérdésre válaszolva, szerintem az elit, aki egy bizonyos társaságban/kultúrkörben jó ideje ott van, képben van az ottani dolgokkal,társasággal, és aktív részét képezi. szerintem.

2009. szept. 9. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elit-et mindig rossz jelzőként használjuk. Azokra mondjuk akik nagyképűek meg megjátszák magukat meg teszik a nagy embert...
2009. szept. 9. 16:12
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
A browser games-ek között vannak a mmorpg típusú játékok, amikben kivétel nélkül elengedhetetlenek a klánok, egyesületek, szövetségek, de a legismertebb nevük a klán tagság. A prémium top játékosok mindegyike elitben van, akármelyik játék toplistájának első 25 tagját nézed! :DDD
2009. szept. 9. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:
utolsoban az igazság!meg az enyémben(elsö) szal vágod,csak a jo gamerek lehetnek elitek! és a mobok amiket lecsapsz!de csak ésszel!
2009. szept. 9. 17:09
 7/17 A kérdező kommentje:
mondtam már, hogy nem a kockákra vagyok kíváncsi.
2009. szept. 9. 18:14
 8/17 anonim ***** válasza:
akik egy egész estét végig patyznak egy buliban sztem meg jo bulikba járnak:)
2009. szept. 9. 18:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Magyarán elite: félig alkoholista, keresztbehányja az utcát, reggelre azt se tudja hol van, ha esetleg reggelre hazakeveredik valahogy akkor meg 2 napig nem csinál semmit mert a nagy elit- ségében annyira kiütötte magát?

Sztem ez ku%%%ra de nem elit , elit az az aki iskolázott, jól öltözködik, (nem márkás ruhákra gondolok, haenm ízlésesekre) jó modorú stb.. ehhez hasonló dolgok.

2009. szept. 9. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, ez a kérdés sztem nem jó helyre került:D
2009. szept. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!