Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kérés férfi társaimhoz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérés férfi társaimhoz. Aki nevet rajta az nevessen. Válasz?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi akit megismertem kb másfél hónapja.. az elején nem akart találkozni.. de gondolom én, hogy rájött milyen jól eldumálgatunk és még is találkozott velem.. 

Fent volt nálam elvoltunk és nagyon sokat nevettünk tényleg jól érezte magát és én is!

Aztán megint találkoztunk aztán megint stb.. stb.. az elején kicsit nehezebben de a végén ő talált alkalmat arra, hogy itt legyen…

1 bökkenő van, hogy van egy srác akivel elméletileg kapcsolatban van.. húzták egymás agyát és a srác otthagyta a volt nőjét miatta… ahová egyszer vissza is ment… Meg közben kiment dolgozni külföldre és másfél havonta fog haza jönni, meg most is itthon van…. ááá na mindegy..

Egyszer már elkezdtünk valamit, amit be kell fejeznünk címszóval, dumálgatunk a témáról..

Állandóan keres és én is.. még azóta is, hogy itthon van a srác amint volt ideje és alkalma felhívott..

Vasárnap megy vissza a gyerek és megint nem lesz itthon egy jó ideig.. Megköti a csaj kezét, hogy ne menjen sehová szórakozni stb.. stb…

Szerintetek ebből lehet, valami vagy esetleg hagyjam az egészet és küldjem el.. vagy várjak…

idézem: az idő sok mindent eldönthet, de nem szeretnék megbántani senkit sem…..

Amióta itthon van kicsit furának érzem a viselkedését.. gondolom a pali aki itthon van az miatt van befojáltság alatt…

Szerintetek a kicsit leszarom, téma mennyire jön be a csajoknak… az valami megalázó nekik és még jobban akarják.. Meglehet adni a csajoknak magunkat könnyen? Mert szerintem az csak egy cél, hogy megszerezzük, ha megvan, akkor már nem is annyira jó!

2013. febr. 22. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy te mit akarsz tőle? Ha komoly kapcsolatot akarsz, vele akarsz lenni, akkor mondhatnám azt, hogy ezt adagold be neki. Mondd el neki, hogy tudod, hogy a másik sráccal van, és azt is tudod, hogy ez neki se jó úgy, hogy hazudnia kell neki, meghát a sráccal szemben se tisztességes. Kérdezd meg, hogy ő mit szeretne, mi a célja. Beszélgessetek erről, mondd el neki, te mit szeretnél. Utána döntenie kell..., és a másikkal vagy veled szakítania a döntéstől függően.

Ez a legtisztességesebb is ezen a ponton sztem.

2013. febr. 22. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Túl problémás ez a csaj, ebből nem jössz ki jól szerintem, én hagynám a p*csába. Másfelől van a csajnak egy enyhe ribizli beütése, ha más palik társaságát keresi randi céllal meg járkál fel hozzájuk heherészni, miközben párja van.
2013. febr. 22. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van.. És már mondtam neki.. ő is mondta, hogy ha nem lenne a srác akkor mi már egy pár lennénk.. de nem akar elhamarkodott döntést hozni.. Igazából a haverom szerint. ha kimegy a srác és ugyan úgy találkozgatunk, akkor kialakul valami több kettőnk közt! Én mit szeretnék.. Igazából 2 éve vagyok úgy, h nem volt 3 hónapnál tovább tartó kapcsolatom.. mert sajnos valamiért a könnyen jött csajok nekem nem jönnek be.. sajnos ez ellen nem tudok mit tenni! És gondolom ezzel kifejeztem azt, hogy komoly kapcsolatra vágyom már.. nem a mindennapos összevisszaságra... Vele nagyon jól érzem magam.. és mondtam neki ha nem akarja, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam azzal, hogy beszélünk találkozunk akkor szóljon és lelépek.. de ő ezt nem szeretné és már vasárnapra mondta is, hogy találkozzunk.. Én nem akarok még csókot sem addig amíg kapcsolatban van.. eddig is ez volt de ő csókolt meg először.. mondja a telefonba, hogy gondol rám stb.. stb..
2013. febr. 22. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg a lánynak hogy ez így nem tisztességes, döntse el, hogy a pasijával akar-e lenni, ez esetben téged hanyagoljon, ne keressen, mert te komolyan szeretnéd őt megkapni. Nem, a lesz@rom dolog nem fog bejönni. A csajok hiúak, azt szeretnék ha harcolnának értük, nem pedig hogy könnyen lemondjanak róluk. Így ha inkább tények elé állítod, hogy mik az őszinte érzéseid, de egyúttal a kezébe adod a döntés, hogy kivel akar lenni, akkor nem szórakozhat tovább. Mert szerintem most gerinctelenség amit a csaj csinál. Nem kellene két pasival hetyegnie.
2013. febr. 22. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Vasárnapig bírd ki aztán utána nyomulj rá és derítsd ki, hogy mi a helyzet. Lehet szakítanak és akkor szabad a pálya, de ha most a barátjával van akkor jobb ha nem keresed.
2013. febr. 22. 17:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem nem keresem.. de néha elcsattan egy üzenet.. úgy, hogy a srác ne vágja... elvileg ma is találkozunk ha a srác felmegy pestre.. Nem ő tudom, hogy nem olyan hogy mindenkihez felmegy.. mind azért mert mondta.. meg 3 spanom már nagyon rég óta ismeri és jóba vannak.. Várok rá én elmondom neki vasárnap mit gondolok aztán lesz ami lesz..
2013. febr. 22. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja, muszáj döntenie. Mondd meg neki, hogy döntenie kell. Nem akarsz a párja háta mögött vele kavarni. Szívesen lennél vele, de nem így. Ha akadékoskodik, tedd fel neki a kérdést: ha így folytatja, honnan fogod tudni, hogy te bízhatsz-e benne a jövőben?
2013. febr. 22. 17:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Ige úgy érzem vasárnap mindenre fény derül... kitálalok mind véleménnyel mind azzal amit írtatok.. hasznos volt :D Köszi

az egyik válaszban amit olvastam nagyon megmaradt.. Mondjon valamit mert a bizalom, hogy akkor hogyan bízzam benne!

Köszönöm a válaszokat

2013. febr. 22. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak aztán vasárnap nehogy a fickója látogasson meg kisbaltával a kezében:DDD
2013. febr. 22. 18:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Há erre annyit tudok mondani, hogy a közös ismerősünk ismeri már 10 éve.. :s ezt említette volna nekem :)
2013. febr. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!