Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogyha nagyon odavagyok a barátnőmért? Lányok válaszát várom
1. Ne beszelj vele igy!
2. Szepen es erthetoen is el lehet mondani hogy szeretned ha o is kedveskedne,kenyesztetne .
3. Ha szereted es hosszu kapcsolatot szeretnel azt csak az egymassal valo viselkedes es az ido hatarozza meg.
4. Nem hatrany ha ilyen vagy
lehet kedveskedni, de nem kell túlzásba esni.
pl van hogy az én barátom fizet pl .egy mozit én meg legközelebb viszek neki csokit, vagy sütit csinálok
szerintem a versírás már túlzás egy kicsit, udvarolni se kell állandóan. és másképp is lehet éreztetni hogy oda vagy érte.
Ha nagyon szereted, akkor ne tegyél úgy mintha rideg lennél. Vannak lányok akik kiborulnak a ragaszkodó fiúktól, meg vannak akik odáig vannak értük, szóval ha önmagad adod, ÉS megvan a megfelelő partnered, akkor lesz jó, tartós kapcsolat :D
Ja, és így szerintem nem kéne beszélned vele... Viszont ha úgy érzed, ő nem tesz annyit érted, mint te érte, akkor normálisan beszéljétek meg. De ha ő is ragaszkodik hozzád, akkor miért lenne baj, hogy ilyenek vagytok.
Most ha itt egy vadidegen azt mondja, hogy fúj egy pasi ne legyen ilyen, akkor bunkó leszel a barátnőddel, aki lehet hogy imádja hogy "odavagy érte"? Miért számít többet idegenek véleménye, mint a ti boldogságotok? :D
Úgy kell viselkedni egy kapcsolatban, ahogy NEKTEK jó, és tenni arra, hogy a többi ember mit gondol, hiszen a kapcsolatnak titeket kell boldoggá tennie :D remélem segítettem :D
18L
Az első dolog, ami nekem feltűnik, hogy ezt a dolgot nem tudod, vagy nem vagy kész vele megbeszélni. Ezek szerint nem teljesen sima (még) a kommunikáció köztetek.
Amikor nekem volt párom, igazi, akkor az egy olyan érzés, hogy "én meg ő a világ ellen", azaz vele mindent meg tudok és meg is fogok beszélni, és maximum a külvilág ellen taktikázom, de ha még nem tart ott a dolog, akkor mindenképp efelé a bizalom felé törekednék. Ha előadod magadat így vagy úgy, azzal csak manipulálod, és valamennyire félre is vezeted. Mondd ki, amit gondolsz, az olyan fontos dolgokban, ami a kapcsolatotokat érinti, mindenképp. Ezt hívják őszinteségnek, enélkül nem lesz tényleg igazi mély kapcsolatotok, ha ez nem tud meglenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!