Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miért nem szeretitek, ha egy pasi figyelmes veletek?
Igyekszem a barát(!)nőimnek, akik közelebb állnak hozzám, mindig a kedvében járni (ha az alkalom is úgy kívánja) valami aprósággal, kisebb-nagyobb meglepetéssel, mégis szinte "tukmálni" kell, hogy elfogadják az ajándékot, vagy csak jó szívvel értékeljék a kedves gesztust.
Tényleg, ahogyan többen is tanácsolták, a sértegetés, lekezelő viselkedés irányában kéne változnom, figyelmen kívül hagyni női mivoltotokat, az ünnepi alkalmakat és önzőbbnek lennem, mert az jobban bejön nektek?
A miértre ne keress választ.. Első komolyabb barátnőmet mindennel elhalmoztam, nagyon kedves voltam, de azért határozott.. Már eleve így is hódítottam meg. Úgy voltam vele, hogy akinek a kedvesség bejön, akit ezzel föl lehet szedni, az meg is marad az ilyen viselkedés mellett..Hát "valamiért" kiszeretett belőlem.. úgy érezte, hogy megfojtom a szeretetemmel..
Ez után a barátaim segítettek, hogy ne legyek ilyen kedves, stb, stb.. és valamiért tényleg nagyon bejön. Az tetszik nekik, ha tojokrájuk, ha bunkó vagyok, ha beszólok. Nem értem, miért, de sajnos ez a tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!