Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van azzal egy pasi, akibe már nem szerelmes és mással sokkal jobban érzi magát?
Figyelt kérdés
Szitu: évek óta együttvannak a csajjal, nem szerelmes de azért szereti, mással sokkal jobban érzi magát minden téren. Mért nem tud továbblépni?2009. szept. 8. 20:51
1/8 anonim válasza:
Te vagy azzal a pasival? Netán az én volt barátommal? Nálunk ugyanez a szitu.
2/8 A kérdező kommentje:
? nem hinném :) Nálatok mi a helyzet pontosan?
2009. szept. 8. 20:58
3/8 anonim válasza:
Volt barátommal baráti a viszony, nem tud tőlem elszakadni, de már nem szerelmes, mindig visszajár, viszont más csajai is vannak.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát az is egy érdekes dolog. Nem értem...Mennyi ideig voltatok együtt? Mert ha sokat, akkor érthető...kötődik hozzád.
2009. szept. 8. 21:08
5/8 anonim válasza:
Én 2 évig voltam együtt életem egyetlen nagy szerelmével, de mi is hihetetlenül nehezen tudtunk továbblépni. Életem legnehezebb időszaka volt. Miért? Azért, mert nem csak úgy szerettük meg egymást, mint szerelem, hanem emberként, barátként is. Féltünk a változástól, féltünk attól, hogy véglegesen elveszítjük a másikat. Ha megszoksz egy olyan állapotot, amiben jól érzed magad, azt nagyon nehéz elfeledni. Mindig reménykedik az ember, hogy idővel megint olyan lesz, mint régen, hogy minden rendbe jön. De sajnos nem. Amikor s szerelem elmúlik, akkor a lehető legrosszabb dolog ami történhet az az, hogy a baráti, emberi szeretet változatlanul erős. És erről kegyetlen nehéz lemondani.
19F
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, értem. És gondolom ha mondjuk 8 éve vannak együtt, akkor az is sokkal erősebb kötelék. Csak így nem tudom érdemes-e várni erre a srácra, vagy sem. :S
2009. szept. 9. 10:26
7/8 anonim válasza:
Nem biztatlak. Sose fogja elhagyni a lányt. Csak ígérgeti az összes, és beadják, hogy veled sokkal jobb. Na persze!
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, minden helyzet teljesen ugyanolyan xD
2009. szept. 12. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!