Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk kellene nektek ilyen lány?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel korábban barátok ,lelkitársak voltunk elmondtunk egymásnak mindent és megbeszéltük a dolgokat. Hát nekem igazából többet is elmondott a kelleténél, olyanokat hogy kikel kavart meg hogy össze jár egy gyerekkel tornázni az ágyba stb... közbe az exéhez is vissza húz a szíve szóval voltak gondok. Eltelt egy fél év és egymásba szerettünk , most ott tartunk hogy féléve járunk és előjöttek bennem a régi dolgok, hogy érdemes e küzdenem olyan lányért akit minden erőfeszítés nélkül meglehetett fektetni... rosszul esik utólag ez az egész, tudom nem kellett volna beleszeretnem de erről meg nem tehetek. még mindig nagy szerelmet érzek iránta és ö is irántam...2013. febr. 20. 11:28
2/6 anonim válasza:
Miért a múlton rágódik mindenki? Ha most nem ilyen akkor mi bajod vele? Ha meg ilyen dobni kell és kész.
3/6 anonim válasza:
Ne a múlttal foglalkozz, élj a jelenben! Adj neki egy esélyt, mert ez mindenkinek jár.
4/6 -=Koldus=- válasza:
Barátnőmmel gyakorlatilag nem randiztunk sosem. Persze előtte már valamennyire ismertem, volt, hogy párszor együtt buliztunk de semmi több nem történt. Egyszer csak elhívott magához, ott töltöttem az estét, majd pár napra rá már volt szex is. Azóta el telt 3 év és még mindig együtt vagyunk.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy attól, hogy könnyen megkaptad a csajt még lehet tartós kapcsolat belőle, csak felejtsd el azt ami azelőtt volt mielőtt összejöttél volna vele. Túl sok mindent én sem tudok az asszony "előéletéről" de nem is érdekel. Most velem van, boldog velem és ez a lényeg.
5/6 anonim válasza:
Háromféle nő van:
- a frigid
- aki szereti a szexet, de megtartja magában kivel kavar
- aki szereti a szexet és őszinte volt veled
válassz:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valóban eltúlzom és nem fogok a múlton rágódni.
2013. febr. 20. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!