Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem? Csak határozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? Csak határozott szóból értenek a lányok?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy buliban megismerkedtem az egyik lány haverom barátnőjével, kavartunk (csak smárolgattunk, ölelkeztünk a tánctéren), erre másnap a haver csaj mondja, hogy a lány akivel kavartam totál oda van értem. De miért? Semmit sem tettem, amiért oda lehetne értem. A legnagyobb gond, hogy komoly kapcsolaton töri a fejét velem. Én is ennek a híve vagyok, de most nem akarok vele kapcsolatba lépni. Viszont akármilyen kedvesen próbáltam meg lekoccolni, nem érti. Ma kerek perec megírtam neki (azért írtam, mert messzebb lakik tőlem, kb 1 órányira busszal) hogy nem akarok kapcsolatba lépni vele. Rég volt barátnőm, de mégsem érzem, hogy folytatni akarnám vele. Miért nehéz elfogadni az őszinteséget? A havernőm meg kerítőt játszott már eddig is, tisztára elrontotta a varázsát már eleve...
2013. febr. 19. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem, célzásból is, csak vannak nagyon nyomulós emberek
2013. febr. 19. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akartál tőle semmit, akkor miért szórakoztál szegénnyel? Tudhatnád már, hogy milyenek a lányok, hamar beleélik magukat mindenbe és a szívükre vesznek mindent. Jól tetted, hogy megmondtad neki, de gondolj bele, milyen rosszul eshetett neki, holott azt hitte, lehet némi esélye.
2013. febr. 19. 19:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Mintha süket lenne, aranyos meg kedves, de ma is írt egy rövid verset nekem. Könyörgöm, nem is ismerjük egymást. Nem fogom meghúzni, nem ilyen vagyok. De kapcsolatba sem lépek vele. Kicsit elkalandoztunk mindketten a bulin és csókolgattuk egymást. Nagyszerű volt, de ennyi. Én tehetek róla? :)
2013. febr. 19. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Határozottan, mint a kutyákkal!

Ebből értenek...

2013. febr. 19. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
:D Jesus :D
2013. febr. 19. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
A kutyák értenek belőle, sok nő nem.
2013. febr. 19. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Pedig azt veszem észre, hogy ha határozottan odaállsz, akkor azért alábbhagynak az értetlenkedéssel.
2013. febr. 19. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
A normálisabbak igen.
2013. febr. 19. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Jól mondod Kérdező! " Alábbhagynak "
2013. febr. 19. 19:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Most véget vetettem ennek. Elérték a csajok, hogy csak kavarni akarjak velük. Megölték bennem a lelket, amikor kellett volna, hogy ott legyenek és támogassanak, senki sem volt ott :D
2013. febr. 19. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!