Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza kellene neki valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza kellene neki valamit írnom?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal,pár hete.Akkor úgy beszéltük meg,hogy barátok maradunk,de azóta nem beszéltünk.Most írt nekem sms-t,hogy hiányzok neki.De én már nem akarok tőle a barátságon kívül többet.Erre mit tudok neki,írni?Vagy ne is írjak?
2009. szept. 8. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Irj neki vissza hogy te már csak barátként szereted öt és hogy köztetek minden másnak vége....

Majd idövel tul lesz rajta addig meg kerüld el mert ha hiányzol neki az azt jelenti hogy még szeret és járkálni fog utánad ha nem mondod ki neki hogy te nem szereted....

2009. szept. 8. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval írj neki vissza de persze csak őszintén!!!
2009. szept. 8. 16:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki párszor,hogy nem szeretem,csak mint barát.De ezek szerint nem érti meg,vagy nem akarja:(
2009. szept. 8. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátok nem szoktak érzelmekről beszélni,hanem arról,hogy mi történt velük,vagy valami problémával kapcsolatban mi a véleményük.Én közömbös dolgokról beszélnék,és azt sem sokat
2009. szept. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!