Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak. KÉt pasi is akar velem
találkozni, mit kellene tennem?
Az sem mindegy hogy miért lett vége az exel?Mert ugye valamiért vége lett.Ha olyan gond akkor hiába békülsz ki vele,elöbb utóbb ugyan ott lesztek.Én mindenképpen adnék sélyt az újnak is.Az exek általában akkor szoktak vissza nyomúlni amikorki szmatólják hogy van egy másik pasi a láthatáron.Tapasztalat!Én mindenképpen az újjal találkoznék jó párszor és akkor fogsz rájönni hogy megéri e vissza menni az exedhez vagy sem.Amúgy sokáig ne tarts két vasat a tűzben mert ha kiderül akkor egyiknek sem fogsz kelleni és te leszel a legnagyobb ri.banc még ha valójában nem is vagy az.A végén meg ők lsznek a legjobb haverok:))
2013. febr. 19. 11:57
2013. febr. 19. 11:57
Az exed lehet hogy csak azért nyomul mert lehet hogy ki szimatolta hogy van valakid.Ezt jól gondold meg.Én ismerek egy ilyen srácot,aki szakított a barátnőjével és valaki gépben volt a csajnak akkor a srác mindig felbukkant valahogy az életében ha ki szimatólta hogy van valakije.
2013. febr. 19. 12:00
2013. febr. 19. 12:01
15/19 A kérdező kommentje:
De egyikőjükkel sem vagyok együtt akkor meg hogy tartanék két vasat a tűzbe?? Az exemmel azért találkozok, hogy megtudjam mit akar, az újat meg szeretném megismerni. Lehet egyikkel sem akarok igazán semmit sem. Az új sráccal lehet nem is lesz közös téma, nincs vonzalom, de ez majd csak azután dől el ha találkoztunk.. Egyikőjüknek sem ígértem semmit!!! Egyelőre Csak egy találkozás és kész. Nem akarom utána is azt hogy mindkettővel, csak most ha már így alakult, de utána értelem szerűen döntök és csak az egyikkel fogok. :)
Nem tartasz két vasat a tűzben ez ok.De a férfiak ezt lehet másképpen fogják látni.Egy nő sem örül neki és egy pas sem hogy kiderül hogy közben még mástól is akarok esetleg valamit,még ha nem is igértél semmit.Azért ne reklámozd még akkor sem ha nem vagytok együtt.
Az exre vissza térve.Az is érdekes hogy az ex pont akkor bukkanik fel amikor van valaki a képben.Eddig miért nem keresett?Ezen azért gondolkodjál el.Hol volt eddig?Na mindegy a lényeg a lényeg hogy az új pasinak is add meg az esélyt mindenképpen.
2013. febr. 19. 12:06
17/19 A kérdező kommentje:
De az ex miért bukkana fel azért, mert esetleg rájött hogy van egy új pasi? Neki nem mindegy? Nem voltam még ilyen helyzetben ezért nem tudom ezeket a dolgokat...
Írtad hogy mindegy miért szakítottatok.Nem nagyon nem mindegy hogy miért volt a szakítás.
Miért most jelentkezik az ex?Nem tudom,talán azt sem akarja hogy mással legyél.Én nem egy ilyet láttam,ahol a srác mindig megjelent a csaj életében ahogy lett valaki neki.Eddig miért ne keresett?Én ha valakit szeretek,akkor 2-3 hét után elkezdek nála próbálkozni ha akarok tőle valamit és újra akarom vele.
2013. febr. 19. 12:12
Miért kellene ezért bárkinek is magyarázkodnod? Nem ígértél egyiküknek sem semmit, ha beszélgetsz velük egy kávé mellett azt még nem hiszem, hogy bárki a szemedre vethetné.
Találkozz velük, beszélgess az új sráccal, ismerd meg, lehet hogy ezt követően sokkal könnyebb lesz eldöntened hogy mit is szeretnél.
2013. febr. 19. 12:35
Kapcsolódó kérdések: