Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit tegyek, hogy újra szeressen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt egy párom.Én 22 ő 31 éves.Együtt jártunk és laktunk.Én vagyok az első nő az életében akivel élt és hát komoly kapcsolata sem volt.Eddig élte az agglegények életét.Meló, utána haza ment evett és aludt.Nem rég szakítottunk.Ugyanúgy találkozgatunk, de nem akar szerelmet sem kapcsolatot.Nem akar senkivel.Nem értem miért...:( Teljesen megőrjít.én szerelmes vagyok érzelmeim is vannak, ő meg nem akarja.Pedig látom rajta, hogy szeret, de nem kezdi velem újra mert fél h nem fog működni.Sokszor keres, nála alszom meg minden.De egyszerűen nem tudom mitévő legyek.2013. febr. 19. 11:28
1/5 anonim válasza:
csak kihasznál. ha szeretne nem mondaná ezeket. Arra vagy jó neki hogy kielégítse a szükségleteit. Lépj tovább és keress oylan pasit aki megbecsül és szeret.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj, hogy ő nem akar kihasználni.És mondta is, hogy azt akarja h boldog legyek.Jó szarul esik majd neki ha más pasim lesz de megérti mert nem tudja megadni a kellő szeretetet amire nekem szükségem van.Emiatt nem akarja újra kezdeni, mert én nagyon szeretgetős vagyok és ő meg pont nem:(
2013. febr. 19. 11:34
3/5 anonim válasza:
Sajnos ez csak duma. Mivel igy tud addig is igényt tartani rád. Ha megmondaná hogy tudod nekem scak arra kellesz addig amig nem elsz senkid akkor ugyis elküldenéd a fenébe igy meg még vvissza akarod szerezni. Ne legyél ilyen naiv.:((( Járj nyitott szemmel. Csak Te fogsz szenvedni mivel nem kapod meg amire vágysz és amit érdemelsz. Ö viszont igen....
4/5 A kérdező kommentje:
Mármint az nem baj h nem akar...félreírtam.úgy értettem tudom róla h nem akar kihasználni
2013. febr. 19. 11:44
5/5 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, hogy nyitott szemmel járok, és hagyom hogy ha úgy alakul rám talál egy olyan aki szeret és megbecsül...De tudjátok, hogy a felejtéshez idő kell:(
2013. febr. 19. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!