Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idegbeteg, verekedős, kiabálós pasiknak miért jön össze mindig a barátnő dolog, a rendes pasik jó része meg miért marad egyedül?
Holott mindenhol az hangzik el, hogy nekem rendes pasi kell, aztán majdnem mindig a kigyúrt, helyes, verekedős mellett kötnek ki legtöbbször a lányok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Aztán pár hónap, pár év után meg kijön az igazi énjük.."
"De hová teszik az eszüket, amikor összejönnek az ilyen kétes alakokkal?"
kérdező! te gondolkodsz is, vagy csak böfögsz a levegőbe????
am a 10. kommentelő is észrevette ezt...
1. mikor össszejönnek, még mindenki a jó oldalát mutatja.
ebből, hogy francba tudhatná szegény csaj, hogy egy állat a palija... ahogy írtad, ezek évek múlva derülnek ki..
akkor???
2. neked, nem tök mindegy, hogy ki kivel jön össze, és hogyan él?
Bár lehet, hogy eleinte a jó oldalát mutatja, de bizonyos megnyilvánulásokból már lehetne következtetni, hogy azért nem olyan jó az a férfi, mint ahogy azt mutatja. Csak sajna a rózsaszín köd miatt ezekről tudomást sem vesznek sokan.
Amúgy az ilyen férfiak mellé szerintem általában önbizalomhiányos nők keverednek, akik nem értékelik magukat és úgy hiszik, hogy ők ennyit érnek......(11-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!