Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idegbeteg, verekedős, kiabálós pasiknak miért jön össze mindig a barátnő dolog, a rendes pasik jó része meg miért marad egyedül?

Figyelt kérdés

Holott mindenhol az hangzik el, hogy nekem rendes pasi kell, aztán majdnem mindig a kigyúrt, helyes, verekedős mellett kötnek ki legtöbbször a lányok?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. febr. 18. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet azt hiszi a csaj, hogy majd mellette más lesz a fickó, megváltozik....
2013. febr. 18. 20:53
 12/19 A kérdező kommentje:
De hinni a templomban kell a lányoknak is. A tények mást mutatnak, hogy a legtöbb ilyen pasi nem változik meg, vagy csak ideig óráig. Aztán jön egy bomba nő és a vadászösztön újra működik.
2013. febr. 18. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
A rosszfiúkra bukunk :D az én barátom is ilyen. Ameddig nem jöttünk össze folyton balhékba keveredett,de mióta velem van olyan békés,hogy hihetetlen. Kellett neki valaki akivel boldog és így nem megy bele a rosszba.
2013. febr. 18. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:

"Aztán pár hónap, pár év után meg kijön az igazi énjük.."

"De hová teszik az eszüket, amikor összejönnek az ilyen kétes alakokkal?"

kérdező! te gondolkodsz is, vagy csak böfögsz a levegőbe????

am a 10. kommentelő is észrevette ezt...

2013. febr. 18. 21:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem értem utolsó, hogy hová akarsz kilyukadni. Értelmesen leírtam a dolgokat, neked rossz a felfogásod. Tanulmányozd át mégegyszer, amit írtam. Ez a tapasztalatom, hogy nem gondolkoznak, mikor összejönnek az ilyen pasikkal, akiknek a hírük már szinte a Blikkben is virít.
2013. febr. 18. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:

1. mikor össszejönnek, még mindenki a jó oldalát mutatja.

ebből, hogy francba tudhatná szegény csaj, hogy egy állat a palija... ahogy írtad, ezek évek múlva derülnek ki..

akkor???

2. neked, nem tök mindegy, hogy ki kivel jön össze, és hogyan él?

2013. febr. 18. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Bár lehet, hogy eleinte a jó oldalát mutatja, de bizonyos megnyilvánulásokból már lehetne következtetni, hogy azért nem olyan jó az a férfi, mint ahogy azt mutatja. Csak sajna a rózsaszín köd miatt ezekről tudomást sem vesznek sokan.

Amúgy az ilyen férfiak mellé szerintem általában önbizalomhiányos nők keverednek, akik nem értékelik magukat és úgy hiszik, hogy ők ennyit érnek......(11-es voltam)

2013. febr. 18. 21:18
 18/19 anonim válasza:
Érdekes dolgok vannak itt ... én nem vagyok egy szentfazék elég nagy a szám kiosztok mindenkit ha úgy szólnak ha kell akor verekszem is . de én még nőt soha az életbe nem ütottem meg pedig volt egy két alkalom hogy igencsak megérdemelte a nő de mégsem tettem meg. az hogy te egy f****opó nyámnyila 15 éves takony vagy még ne álltalánosíts minden férfit. és ahelyett hogy itt sírsz inkább mennél el csajozni vagy mit tudom is én.
2013. febr. 18. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Te is egy nyomoronc vagy ezzel a stílusoddal b*zmeg! A tények magukért beszélnek, attól hogy te nem látsz a 20-as IQ-dtól, még a világ attól így működik.
2013. febr. 22. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!