Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek bejön egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön egy olyan srác akin terepgatya van, lábszárközépig érő acélbetétes bakancs, és zöld bomber dzseki?

Figyelt kérdés

Nem szeretne valaki ismerkedni?

Nem vagyok egy tudatlan neonáci nyomorult mielőtt ide írnátok ezeket ;)

2013. febr. 18. 20:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 20:54

Titkolt ellenállás,Egészséges fejbőr,Archívum és stb.

2013. febr. 18. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz,az én listám ettől azért bővebb:P Egyéb rock,metál együtteseket is hallgatok.
2013. febr. 18. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
18évesen nőttem ki ezt a bohóc öltözködést.. szerinted ha majd munkahelyet keresel,és így jelensz meg egy állásinterjún kit fognak felvenni téged vagy azt aki normális öltözetben mondjuk öltönyben megy el? nincs ezzel probléma majd felnősz,és megkomolyodsz! jobb esetben.. Mellesleg a normális csajok nem az ilyen öltözetű srácokra buknak megsúgom.. Nem ítélem el egyáltalán a rockereket,sőt! De nem kell bohócnak öltöznöm mert olyan zenét is hallgatok.. de ezt most még úgysem fogod megérteni mert anno én sem értettem meg hiába mondták..
2013. febr. 18. 20:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj...:D nem áll szándékomba felnőtt koromba is így öltözködni...Legyek ilyen nyomorult páwa?:| könyörgök.....
2013. febr. 18. 21:02
 15/21 anonim ***** válasza:

20:47-es vagyok

Kedves kérdező, hány éves vagy? Mert tényleg nem rosszban mondom, csak én a legtöbb neonácit aki fiatal, azt úgy képzelem el, hogy azt se tudja miről beszél, de csinálja, mert neki tetszik :D De ha nem így van, akkor tényleg elnézést. Nem akarok itt okoskodni, hisz én a 18 éves fejemmel is gyerek vagyok, nem vagyok semmivel értékesebb vagy így.

Amúgy igazuk van a többieknek, hogy majd a későbbiekben a munkában nem biztos, hogy tolerálni fogják ezt. MÉg most, hogy fiatal vagy (gondolom) élvezd ki, hogy öltözködhetsz igy, de későbbiekben kerüld majd.

2013. febr. 18. 21:09
 16/21 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.Nem divatból csinálom...Sokat tudok ebben a témában én nem olyan vagyok hogy csak pofázok de közbe semmit nem tudok..nem gyűlölködök van egy véleményem egyes emberekről és Magyarország mostani helyzetéről..:)
2013. febr. 18. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
15évesen ugyanilyen voltam.. :D mellesleg ismertem egy jó pár "nácit,, vagyis kopaszt.. meg rengeteg rockert anno.. a két legnagyobb hungarista,náci fa* életfogytot kapott gyilkosságért grat nekik.. az akkori rocker ismerőseim közül mára egyet sem tudok akik még mindig úgy öltözködnének..
2013. febr. 18. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
helyes fiam! amig nem társul hozzá erőszak, addig jó :D
2013. febr. 18. 21:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Hmm...én azt gondolnám, hogy egy tudatlan neonáci nyomorult :)
2013. febr. 18. 21:45
 20/21 anonim válasza:

az acélbetkós már :'D

Már csak azt kéne tudni, miket hallgatsz :')

Én magam is a hasonló kinézet, stílus híve vagyok :3

Általában ha egy fiú beszélgetni akar velem, az 100 % hogy "páwa" vagy valami hasonló, a nemzetet megszégyenítő egyed..

Őszítnén örülök annak, hogy egyre több hasonló embert találok mint jómagam..így tudom, hogy a hülyék elleni harcot nem egyedül vívom :'D

2013. febr. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!