Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön egy olyan srác akin terepgatya van, lábszárközépig érő acélbetétes bakancs, és zöld bomber dzseki?
Nem szeretne valaki ismerkedni?
Nem vagyok egy tudatlan neonáci nyomorult mielőtt ide írnátok ezeket ;)
ma 20:54
Titkolt ellenállás,Egészséges fejbőr,Archívum és stb.
20:47-es vagyok
Kedves kérdező, hány éves vagy? Mert tényleg nem rosszban mondom, csak én a legtöbb neonácit aki fiatal, azt úgy képzelem el, hogy azt se tudja miről beszél, de csinálja, mert neki tetszik :D De ha nem így van, akkor tényleg elnézést. Nem akarok itt okoskodni, hisz én a 18 éves fejemmel is gyerek vagyok, nem vagyok semmivel értékesebb vagy így.
Amúgy igazuk van a többieknek, hogy majd a későbbiekben a munkában nem biztos, hogy tolerálni fogják ezt. MÉg most, hogy fiatal vagy (gondolom) élvezd ki, hogy öltözködhetsz igy, de későbbiekben kerüld majd.
az acélbetkós már :'D
Már csak azt kéne tudni, miket hallgatsz :')
Én magam is a hasonló kinézet, stílus híve vagyok :3
Általában ha egy fiú beszélgetni akar velem, az 100 % hogy "páwa" vagy valami hasonló, a nemzetet megszégyenítő egyed..
Őszítnén örülök annak, hogy egyre több hasonló embert találok mint jómagam..így tudom, hogy a hülyék elleni harcot nem egyedül vívom :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!