Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác bekattan és üvölt, mit lehet tenni?
sérült az egója, azt hiszi ő nem jó nekem, hogy nekem más kell, meg nem vagyok megbízható, meg stb stb
én meg itt pislogok, hogy mi van vele...
ha magyarázkodok, még jobban üvölt, ha nem mondok semmit, csak hallgatom, egyre súlyosabb vádakkal illet, totál elferdíti a valóságot, ha én is üvöltök, akkor ő még jobban. nos most ott tartok, hogy várok, nem teszek semmit, hátha magától megnyugszik. ami ugyan nemigen jellemző rá, ha a fejébe vesz egyszer valamit. de legalább nem fog üvölteni.
van még egyéb, ami hatásos?
ő az egyetlen barátom.
Akkor már felajánlom én magam. :D Én soha nem ordítanék a barátnőmmel, és soha nem vádolnám meg hasonlókkal, ha csak ne lenne rá biztos indokom. :) Írj rám ha érdekel az ajánlat. :D
21/F
az, hogy azt hiszi hogy nekem más kell és az üvöltözés, abból indult ki, hogy az ágyban szólni mertem, hogy én így meg úgy szeretném most, mert ez most így nem jó.
ja és a drága magazinoknak köszönhetően, akik biztatnak arra, hogy beszéljük meg a párunkkal.
választhattam, vagy ez, vagy megjátszom az orgazmust.
én őszinte vagyok az ágyban is.
és most ezt kapom.
hogy megbízhatatlan vagyok, meg üvöltést.
Ezért mondjuk, hogy hagyd ott, mert később lehet még durvulni fog a helyzet, és akkor isten irgalmazzon, hogy mit tenne veled.
Pár napja mutatták a híradóban, hogy egy fiú agyonlőtte a barátnőjét féltékenységi okokból. Te is így akarod végezni kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!