Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek abban a helyzetben, ha barátotok más lányokkal esti dvdzést tervezne?
2 éve vagyunk együtt,más egyetemen tanulunk,messze egymástól.Este pár lány "haverjához" ment dvdzni.Mind a 4 lány kapcsolatban él.Nem fogadtunk remete életet egymásnak,nekem ez mégis rosszul esett.Olyan érzésem lett,hogy mi sosem leszünk együtt,lévén messze vagyunk egymástól,tehát nem úgy a lányokra voltam féltékeny inkább az együtt töltött időre.Most meg van sértődve,hogy nem örültem az esti programjának.Amikor a húgommal mentem ruhát venni,akkor meg beszólt,hogy biztos megyünk k*r*álkodni.most akkor ez hogy van?Az ő helyzete félreérthetőbb,mégis a bocsánatát kérjem most.Ti mit tennétek?
21 l
voltam kolis énis,amig nem ismertem páromat,addig állandóan csak a buli ment,meg a lógás a szinten lakókkal,általában ellenkező neműekkel...
aztán jött a hiszi,hogy biztos miket csinálok..pedig ártatlan voltam
odáig "fajult" a dolog,hogy inkább albérlet...
helyzetem jobb mint nektek,mert mi egy városban vagyunk,csak nekem máshol laknak a szülők.
DE én elviseltem a hisztit,engedtem,mert imádom...DE nem mindenki ilyen...egy ideig tűri,aztán lehet ugy fogja gondolni,ha már féltékeny vagy,akkor legalább legyen okod is...
egyet árulj el
van értelme a távkapcsolatnak?
nem lenne jobb a közeledben keresni valakit akihez akár minden este hozzábujva alhatsz el?aki ottvan 10 pernyire tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!