Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot "kéne" adnom a barátnőmnek az első "évfordulónkra"?
Egy éve leszünk együtt, és szeretném neki kimutatni, hogy szeretem és tisztelem és gondoltam, hogy valamilyen kis aprósággal meglephetném.
Szerintetek mit lehetne adni?
17/F
Főzz neki vacsit :)
Saját készítésű vacsi, gyertya, esetleg virág...
Szerintem menjetek el moziba! Ami engem illet legalábbis, annál nincs nagyobb kikapcsolódásom, amikor a párommal elmegyünk megnézni valami filmet. Kettesben lesztek, sokat beszélgettek, a film után meg egy kicsit nézelődhettek a plázában - ha ott van a mozi.
L/21
Azért a mozi szerintem se nem kreatív, se nem személyes dolog.
Nem kötözködök, csak ez a véleményem.
Szerintem is főzz neki valamit, tegyél be valami romantikus zenét, beszélgessetek, adj neki egy szál rózsát, és teljes lesz a siker. :) Legalábbis én ott helyben elolvadnék, azt hiszem... :)
16/L
A rózsaszál és az általam készített vacsora közös elfogyasztása már be van tervezve, köszönöm a tippeket :)
A plüssmacit még meggondolom :)
Én a barátnőmnek ékszert vettem. Igaz, hogy már előtte jóval megvettem görögországban egy csöves kurzslótól kb 3 euróért, de elég pofás és taroltam is vele :D. A többi meg a szokásos, nagy csokor virág, étteremből rendelt kaja,amit én melegítettem meg és sajátként tálaltam, estére meg a kedvenc filmje, amiben az a lenyalt hajú vámpírtakony a főszereplő. Igazából jó kis este volt és kb 4 ezerből meg is úsztam, de mégsem tűntem olcsó jánosnak :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!