Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még? Vagy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még? Vagy egyáltalán szeret?

Figyelt kérdés
a barátommal 1 hónapja és 5napja vagyunk együtt.2008 március vége óta ismerem.és már kavargattunk akkor csak nem úgy jöttek össze a dolgok és csak most jöttünk össze.direkt megvártam amig őmondja ki először,hogy szeret.de azóta nem igen mondta.de amilyen velem azt érzem,hogy szeret.viszont sose hív fel,hogy találkozzunk.mindig csak én írok neki h mikor ér rá.és akkor is én megyek hozzá.ő nemjön hozzám:( 30perce írtam neki az utolsó sms-t ma h szeretem.nem írt vissza(előfizus) az előtte lévő sms-ekre visszaírt max 3 perc után:( . én nagyon szeretem.nem akarom elveszíteni.ezért is félek megkérdezni h szeret-e.mivan ha nem a válasz.szerintetek?vagy 1 hónap után fölös para?
2009. szept. 7. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kényelmetlennek érzi kimondani, de akkor nem értem, hogy sms-nél mit parázik. Menj oda hozzá, és egyenesen szegezd neki a kérdést, hogy nehogy terelni tudjon.
2009. szept. 7. 22:15
 2/4 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolat alapja az őszinteség. Nem az hogy különböző fórumokon kér az ember tanácsokat hanem ha kétségeid vannak valamivel kapcsolatban akkor elé állsz és rákérdezel. Ha esetleg azt mondja hogy nem kedvel akkor is jobban jársz mert nem leszel kétségek közt és nem pazarlod rá az idődet, de lehet az a baj hogy ő még egy hónap után nem érzi, hogy ki kéne mondania a bűvös szeretlek szót. Minden ember más beállitotságú és nem mindenkinek megy kimondani egy hónap után. Például nekem is sok idő kell hogy kitudjam mondani hogy szeretlek, mert sokan azt hiszik hogy csak egy szó...de nem CSAK egy szó. szerintem.
2009. szept. 7. 22:18
 3/4 A kérdező kommentje:
de már mondta:( és kb ez is olyan,hogy csak az első az mit jól meg kell fontolni,hogy mikor,hogyan kinek.
2009. szept. 7. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kislany!

Te masra vagysz.Nem eleg jo neked ez a fiu....igenyled a torodest stb. Jobb lenne ha nem hagynad magad es szepen lepj ki ebbol a kapcsolatbol.

Az igaz hogy a ferfiaknak nehezebb kimutatni az erzeseiket, de amugy szeretleket se varj 1 honap utan....Legy turelmes ha birsz, de en beszelnek a sraccal.Nem azt kerdeznem meg miert nem irja meg mondja hogy szeret, hanem miert nem keres, miert nem jon el hozzam. A legjobb dolog amit tehetsz ne keresd te se hogy vajon jelentkezik/e majd o magatol. Titi

2009. szept. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!