Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki irna nekem egy orjitoen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki irna nekem egy orjitoen szep szerelmes smst?

Figyelt kérdés
nem baj ha kicsit hosszu is .koszike elore is
2009. szept. 7. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
olyan vagy nekem mint én magam!
2009. szept. 7. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből mikor rám nézel!
2009. szept. 7. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy szó.... szeretlek,és egy mosoly.Rövid de minden benne van:)
2009. szept. 7. 21:54
 4/7 anonim válasza:
45%
Hello Baby!:)...ma egesz nap csak rad gondoltam es 3x is maszturbaltam , de kivanom a sexet.Tudom ,hogy nem vagyok koltoi , de szeretek a lenyegre torni...en ezt irnam a csajomnak ,de mindenkinek mas stilusa van ,ha neked nm jon me fogalmazz te egyet:P
2009. szept. 7. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
350 forint + áfa
2009. szept. 7. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Az életem nem élhetem ha nemi életem nem veled élhetem.
2009. szept. 7. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nem tudom a számod, így nehéz lesz (:
2009. szept. 7. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!