Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy valami hiányzik?

Figyelt kérdés

Nem régóra randizgatok egy sráccal,de már most úgy érzem,hogy üres a "kapcsolatunk",mindig minden ugyanaz,és nem érzem a szenvedélyt,a lángot,és ez hiányzik nekem.

Csókkal szoktunk búcsúzkodni,régebben ekkor szinte a felhők közt jártam,most meg jólesik,de mégis hiányérzetet kelt.Nincs benne tűz.

16 éves vagyok,ő 17.Nem értem,hogy ez miért lehet.

2009. szept. 7. 21:15
 1/8 anonim válasza:
100%
ha mármost hiányzik vmi, akkor később még laposabb lesz a dolog. vagyis hamarabb ráunsz. ha jó vele akkor maradj mellette, de egy idő után ugyis kiderül hogy tényleg ő kell e neked!
2009. szept. 7. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

halott a kapcsolatod. ha kicsit is őszinte lennél magadhoz rájöhetnél, hogy semmi értelme vele maradni. Szereted, de már csak mint embert.

Magadtól és tőle is csak értékes időt rabolsz, amiből nekünk embereknek kevés jutott.

Szakíts nyugodtan, mert fiatal vagy, és még vár rád az igazi.

2009. szept. 7. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert vmi mégsem úgy alakult ebben a kapcsolatban, mint ahogy azt Te vártad volna! Nem tudod megmondani, hogy konkrétan mi az a dolog, de vmi hiányzik! Szerintem legjobb ha véget vetsz ennek a kapcsolatnak, mert gondold el, ha már az elején enm jó, mi lesz pár év múlva.............................
2009. szept. 27. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Lefeküdtetek egymással? Énis éreztem az első barátommal ilyet, mig le nem feküdtem vele, utána már semmi bajom nem volt velem és jódarabig együttmaradtunk.
2009. szept. 27. 19:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem,de így nem is akarok...

A csók,az érintések,minden hiányérzetet kelt bennem,ahelyett,hogy boldogsággal(nyugalommal) töltene el:(

2009. szept. 27. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a tudatalatidban érezni akarod a kemény faszát amikor belédhatol...
2009. okt. 2. 18:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele,és ez így volt jó.Most már jól érzem magam:P
2009. okt. 7. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod :)
2009. okt. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!