Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még olyan, hogy valaki 27-28 évesen is találhat olyan párt, aki a másik fele minden téren?
Én is egy normális párt akarok találni...
F 29
Nekem még sosem volt normális kapcsolatom ezelőtt, csak pár ilyen 1-másfél hónapos. Most 22 évesen úgy érzem megtaláltam az igazit. Párom 28éves. Neki előtte 2 hosszabb kapcsolata volt, de egyik rosszabb mint a másik. Amikor összejöttünk, nagyon sokat hangoztatta, hogy ez eddig a legnormálisabb kapcsolata, és milyen jól érzi magát velem, sokkal jobb vagyok, mint az előző 2. Én sem tudom igazából elhinni még mindig, hogy ilyen jól meglehetünk egymással, tényleg csak pár kis elenyésző vita volt eddig közöttünk, pedig nagyon korán, 3 hónap után összeköltöztünk, és azóta is együtt élünk. Elég nyugodtan, és harmóniában telnek a napok, mind a ketten elég nyugodt emberek vagyunk, és toleránsak, sokmindenben hasonlítunk egymásra. Elképesztően szeretem, és becsülöm őt, és ő is nagyon szeret engem.
A kapcsolatunk elején, még érződött rajta egy darabig, hogy az előző barátnője, hogy "tönkretette" idegileg (az 5 éves kapcsolata befejezése után, 3 hónapra rá jöttem én), plusz az élet is eléggé megtépázta akkor mindennel. Kétségbeesett volt, és sokszor rájött ilyen nagyon depressziós hangulat. De ez az elején volt, és mellettem szép lassan megnyugodott, érezte, hogy biztonságban, és békességben van. Már egy éve együtt vagyunk, és én nem is tudtam, hogy létezik olyan, hogy napról napra jobban szeretni a másikat, még ennél is jobban:D Bocsi, nem akarok csöpögni, de a kérdésre válaszolva, igen, létezik! Rám nagyon büszke, engem szeretnek a barátai, nem úgy mint az előző barátnőjét, sok mindent megtesz értem, és én nagyon hálás vagyok neki :)
Lehet ez így elég mesée illő, de akkor ráteszek még egy lapáttal! :D
Ő előtte nagyon sok fiú csapta nekem a szelet, de egyik se kellet, 2és fél évig voltam kb. egyedül. Amikor ő váratlanul elhívott engem randira, én belenéztem a szemébe, és habozás nélkül igent mondtam, magamon is megdöbbenve. Valahogy már akkor tudtam, hogy ez nagyon jó lesz. Biztos ezt nem hiszi el senki... ez nem szerelem volt első látásra, de abban a pillanatban, mint egy női megérzés... tudtam :D
Na jó, már nekem is túl nyálas ez, bocsika mindenkinek:D De így volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!