Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek most mivan? Összezavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek most mivan? Összezavart a mai nap. :s

Figyelt kérdés

Már lassan 2 hete h szakítottam a barátommmal mert megcsalt..sajnos...

És pénteken szakítottunk szombaton ő ment osgre mi pedig diszkóba a lányokkal..találkoztunk az állomáson de ő ránknézett és nem is köszönt..:s

és eddig nem is beszéltünk meg semmi(jól van nem hosszú idő telt el azóta de na..xD) és közben a csaj akivel jár (vele csalt meg) folyamatosan oltogatott myvipen úgy h nem is találkoztunk a mai napig sem..:"D

És ma amikor jöttünk haza suliból találkoztunk vele...odajött adott puszit meg minden és elkísért minket(1ik bnőmmel vtam) az utcánk sarkáig...kb 2 órát vtunk ott addig hüjéskedtünk meg minden így 3an...többször is megjegyeztük egymásnak h "szeretlek azért" és vt egy szituáció amikor ő ült én álltam és h "ő szétesik mert fáradt vki fogja össze" mondtam neki ha feláll megölelem de nem gondoltam vna h fel fog állni...hát mégis megöleltem és nagyon jól esett mert hiányzott már..xD kicsit meglepődtem h képes vt felállni...aztán rajzolgatott bnőm füzetébe és a végén jóformán csak az én nevem írkálta különböző betűkkel...

Azt mondta nem jön ki jól a bnőjével mert amikor ő mondja neki h "szeretlek" a csaj nem reagál rá semmit...úgyhogy már ő is tudja h nemsokára vége...

Nekem most nincs barátom...mikor szakítottunk rájöttem h nem szerelemből szerettem de még most is szeretem kicsit több mint barát és mellé még nagyon ragaszkodom is hozzá...

Ez a mai nap kicsit összezavart...

Nektek mi a véleményetek?

2009. szept. 7. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem semmi post, de neked kell eldöntened:

- Te valóban szerelemből szereted-e őt.

- Ő valóban rájött hogy hibázott és visszaakar-e kapni téged vagy csak bnő kell neki.

Szerintem te tényleg szereted őt, és feltételezzük hogy vissza akar kapni. De ezt neked kellene eldöntened ;)

2009. szept. 7. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
most feküdj le vele, hogy jól megcsalja azt, akivel megcsalt aztán dobd ki...akkor gondolkozott volna amikor megcsalt...nem érdemel már meg
2009. szept. 7. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

"Azt mondta nem jön ki jól a bnőjével mert amikor ő mondja neki h "szeretlek" a csaj nem reagál rá semmit"

van pofája mondani, hogy mondogatja a csajának, hogy szereti??? ezek után mágis mit vársz? Nem akarlak elkeseríteni de nekem az jön le, hogy menne vissza hozzád, mivel az új csajával nem jöttek be a dolgok. De ne menj bele ebbe a ha ló nincs szamár is jó dologba.

2009. szept. 7. 19:48
 4/9 A kérdező kommentje:
De amikor szakítottunk azt mondta nem szeret már annyira és persze most itt ez az új csaj aki teccett neki és ő sztem azt hitte h az szerelem...:s
2009. szept. 7. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nehogymár,félre megy, meg szét is mentek, összejön az uj csajjal,aztán rájön h nem jó és mostmeg hááát mégis te kelesz?? nehogymár..mineknéz téged? egy riherongynak? mert neki akkor viszketett..de rájött h nem jó..nayo közöld vele h : ez a vonat már elment kedves...előbb kellett volna gondolkozni!ha még fél év után is hajt annyira h te "kidobod az ajtón és bemászik az ablakon" akkor talán elgondolkozhatsz rajta.de aki 1szer megette megteszi még1szer!! ez tapasztalat.
2009. szept. 9. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:
ez igaz..csak az a baj h én szeretem őt..:s
2009. szept. 9. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen nők mindig felidegesítenek. Remélem, visszamész hozzá, csak minket ne fárassz ilyenekkel. Majd újra megcsal. Főleg, hogy elmondta, hogy ilyennek eteti a másik csajt, hogy "szeretlek"! És még el is mondja neked. Ébresztő, kicsi lány! Átvágnak!
2009. szept. 11. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szép történet. De a kérdést nem értem, mert az odáig oké hogy beírod ide, de a kommentedből is és abból is amit az elején írtál, kiderül hogy szereted ugye, és vissza akarsz menni hozzá, amint lehet és bármi áron.

Nem ő zavart össze téged hanem csak annyi történt hogy dobott téged egy másik miatt aki még be is jön neki, el is mondja neked hogy szereti, de mivel a lány nincs oda érte annyira mint ő a lányért ezért lehet hogy benne lenne veled egy kavarásban. Te meg alig várod.

Mindig akkor tudjuk meg mit veszítettünk mikor már elvesztettük. Te rájöttél erre mert szereted, ő viszont nem jött még rá. Jártatok és el tud veled lenni ebben nincs meglepő ahogy abban sem hogy tudja hogy még szereted. Ki fogja használni a helyzetet amint úgy ítéli meg a dolgokat hogy a jelenlegi barátnőjétől nem kap meg valamit. Fájt mikor megtudtad hogy megcsalt??????????????

Mert ha úgy döntesz hogy akarsz vele még egy kapcsolatot akkor újra meg fogja tenni. Értem hogy szereted még és hiányzik, nade hogyan tudsz benne bízni?????? Hogyan tudsz úgy a szemébe nézni hogy nem látod a szemeiben azt hogy nem kellettél neki tovább...

Az ő oldaláról mindössze annyi történt hogy volt egy barátnője akit megcsalt és most van egy új aki az őrületbe kergeti azzal hogy nem mondja neki hogy szereti, és ettől talán csak még jobban bele fog esni. Mindazonáltal örül hogy találkozik veled, mert tudja hogy te fogod mondani neki hogy szereted, hogy bármikor megadod neki amit csak akar. De mi van ha a jelenlegi barátnője kimondja neki????

Ha te próbálsz meg vele kapcsolatot kezdeményezni ne csodálkozz ha jól kihasznál majd.

El kell felejtened. Ez a legegészségesebb amit tehetsz.

Ha télleg megmondta neked hogy rossz érzés neki hogy a barátnője nem mondja neki viszont hogy szereti akkor millió százalék hogy nem bánta meg egyátalán azt hogy megcsalt, hogy dobott téged.

jakomo 25F

2009. szept. 12. 09:00
 9/9 A kérdező kommentje:

23.26 kössz h ennyire megértő vagy tényleg..-.-"

Kedves utolsó válaszoló teljesen igazad van és tudom h el kell felejtenem..csak h majdnem minden nap találkozunk és a baráti kör is ugyan az..így elég nehéz...és abban is igazad van h miután vége lett azután vettem észre mennyire fontos nekem...:S

2009. szept. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!