Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell smárolni?

Figyelt kérdés

Az odáig oké, hogy a szánk összeér.....na de onnantól?????

A nyelvemet csak úgy átrakom a szájába????

És közbe a számmal mit csinálok???

Nekem az úgy nem fér össze, hogy a nyelvem a másik szájában van és közbe a számmal kell valamit csinálni.....

Egy nagyon elkeseredett 18 éves lány...

(sosem smároltam)

2013. febr. 15. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki:) Vagy gyere hozzám, és kidolgozzuk együtt a megfelelő technikát:)
2013. febr. 15. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

mintha eddig nem olvastam volna, hogy egyszerű!

részletes választ szeretnék! kérek mindenkit ne haggyatok cserben. :(

2013. febr. 16. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem írtam hogy egyszerű! Csak azt hogy próbáljuk ki együtt:) Én leírni nem is tudom hogy hogyan kell.
2013. febr. 16. 00:05
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi, de az ajánlattal nem élnék
2013. febr. 16. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne told át rögtön a nyelved a szájába, az elég idegesítő. Akkor a legjobb, ha lassan, finoman indul és egyre szenvedélyesebbé válik.

Szóval így csináld:

1. Összeér a szátok. Kicsit nyisd ki a szád. Figyeld ő mit csinál és utánozd.

2. Lassan átrakhatod a nyelved és a szájában mozgatod mintha simogatnád a nyelveddel az ő nyelvét meg a fogait.

De hülyén hangzik el így leírva istenem:D Tényleg nem lehet ezt elmondani. Ahány ember, annyiféle csókolózási "stílus" létezik. Majd nálad is kialakul.

2013. febr. 16. 00:27
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 16. 03:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....
2013. febr. 16. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd a szíved megsúgja a rutin meg kialakítja, arra esetleg figyelhetsz, hogy nem kell összenyálazni az illető képét teljesen.
2013. márc. 30. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!