Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, h megcsal a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, h megcsal a párom? Hogy deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Ma már többször beszéltünk telón. Ő dolgozik één itthon vagyok. Kb 20 perce írt egy sms-t, hogy "nemsokára ebédelek, tudunk beszélni?". Majdnem írtam, neki, hogy persze, mikor észbe kaptam, h kb 5perccel azelőtt beszéltünk, és tudja, hogy itthon vagyok, tehát bármikor beszéltünk. Nagy a gyanúm, h nem nekem szánta az sms-t, márcsak azért sem, mert nem ír, hogy miért nem válaszoltam. Hogy derítsem ki, hogy kinek írt? Vagy mit csináljak? Csak hívjam, fel, h mit akart? aztán majd hebeg-habog vagy mi?
2009. szept. 7. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet hogy van valami,én nem említeném,hanem átnézném a telefonját és gyűjteném az információkat a magam meggyőzésére vagy megnyugtatására,bár az is lehet,hogy ha rákérdezel már a reakcióiból sok minden kiderül,egyébként elég egy egyszerű kérdés meg egy fapofa és hagyni magyarázkodni
2009. szept. 7. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hívd vissza, de ne szögezd neki a kérdést, hogy biztos neked szánta-e azt az sms-t, csak jegyezd meg, hogy furcsállod, hogy nemrég beszéltetek és egy ilyen sms-t küldött... de a hangsúlyodba vigyél egy kis "bizalmatlalságot", ha zavarba jön, akkor tuti nem neked szánta, de ha nem, akkor vagy tévedtél, vagycsak jó színész... esetleg majd nézd meg a telójában, milyen számok vannak benne, vagy esetleg küldött-e másnak sms-t!
2009. szept. 7. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
léccí írj majd h mi lett érdekel:)
2009. szept. 7. 15:55
 4/8 anonim válasza:
100%
Szerintem még egy félrement sms-ből sem kell rögtön megcsalásra gyanakodni, lehet hogy egy kollégának szánta és csak véletlen ment félre. Szerintem ne szegezd neki a kérdést, mert akkor esetleg ő bántódik meg, hogy nem bízol meg benne. Viszont nem árt nyitvatartani a szemed ha más gyanús jelek is vannak, ez esetben szerintem helyénvaló a "Minden rendben van a kapcsolatunkban?" kérdést feltenni magadnak is és neki is. De ha megnyugtat olvasd el az sms-eit, ha nincs bennük semmi erre utaló megnyugodhatsz, ha meg van, hát akkor lesz nagyobb problémád, mint a lelkifurdalás a "kémkedés" miatt.
2009. szept. 7. 16:00
 5/8 A kérdező kommentje:
hát felhívtam, kérdezte mizu? Mondom neki, hogy Te kerestél. Erre tök értetlenkedett, hogy ő nem. Mondtam, hogy ő írt sms-t. Erre, hogy ja ja, és megkérdezett valamit amit 3napja már megbeszéltünk. Több, mint gyanus. Mondtam is neki. Este ráadásul megy "dolgozni". Reggel mondtam neki, hogy ne menjen, pihenjen inkább, hiszen 7kor jött haza a 24es melójából, 10-re ment tovább este 8kor végez, aztán visszamegy éjszakára, és holnap megint dolgozik. Az sms-ei ki vannak törölve. A bejövőket nem tartja meg, a kimenőt szoktam nézni, de ott csak a haverjának meg nekem írt üzik vannak.
2009. szept. 7. 18:36
 6/8 A kérdező kommentje:
most híott, h haza sem jön mielőtt tovább megy a másik mhelyre. És amúgy is hajnali 1re itthon lesz. Lecsatam neki a telefont.
2009. szept. 7. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyanus.jol tetted hogy lecsaptad!
2009. szept. 7. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

tuti követném melózni!! v megbiznék vkit, akár egy nyomozót v barátot v vkit!! nehogymár hülyénk nézzen!!!

aztán ha kiderül h megcsal,tuti megszivatnám!!

csinálnék az ajtó elé 1 hatalmas ajándékcsomagot a nevére cimezve. benne a ruhái,cuccai, és 1-2konzerv :)

2009. szept. 8. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!