Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom minden jogos leszúrás után játsza a sértődöttet míg bocsánatot nem kérek?
Figyelt kérdés
Reggel siettem dolgozni.Borotvalkoztam és valahogy az ingem háta hozzáért a mosógép szelehez. Lett rajta egy nagy szemfestékcsik. Természetesen csak akkor vettem észre mikor rámszóltak a munkahelyemen hogy koszos az ingem.Szóltam páromnak hogy figyeljen már oda az ilyenekre. Idegesen kissé,de szerintem érthető. Azóta duzzog. Vélemény?2009. szept. 7. 13:33
1/10 anonim válasza:
ha jogos a leszúrás, akkor nehogy bocsánatot kérj tőle. Ezzel az erővel te is megsértődhetnél mindenen. Ha vkitől nem lehet kérni semmit megsértődés nélkül, az már sztem régen rossz.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jogos, hogy szóltál neki. Ha valami nem tetszik, akkor inkább mond meg, mintsem magadban tartsd, mert az később komoly konfliktusokhoz vezethet, és az egyikőtöknek sem jó.
Egyébként pedig neki kellett volna azt mondania, hogy: "Bocsi, máskor jobban odafigyelek!" és kész. Ilyeneken nem kellene fönnakadnia.
De persze ez csak az én véleményem...
3/10 anonim válasza:
Szerinted ez csak a párod hibája? Miért nem nézed meg, hogy hová dőlsz neki? És ez a felsőbbrendű "leszúrom" megfogalmazás nem tetszik. Mondhatod, hogy legyen szíves és nézze meg, hogy hol lett foltos az inged, mert figyelmeztettek, és ez neked nagyon kellemetlen volt. Ez nem leszúrás, és ilyen fogalmazáshoz biztosan nem jár duzzogás. A hangsúlyon és a fogalmazáson nagyon sok múlik. És ha letörölte a foltot a mosógépről, köszönd meg egy puszival. :)))
5/10 A kérdező kommentje:
Fekete mosógépen hogyan vegyem észre a fekete szemfestéket?Szerintem az,hogy a nők rendet tartanak maguk után,az ugyanannyi,mint hogy mi sem csöpögtetjük össze a toalettet,arra alapozva,hogy nézze át,mielőtt leül,nem?
2009. szept. 7. 13:59
6/10 anonim válasza:
tök igazad van, csak vmilyen ba.rom megint lepontozgat. Legközelebb csurgasd körbe a wc-t, és ha szól érte te is sértődj meg! Aztán mond el neki, hogy ő is ezt csinálja és ez így nem jó!
7/10 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, h h mondod meg neki. Ezt normálisan is lehet közölni egy lánnyal, úgy h abból ne legyen megsértődés. Nem hiszem, h olyan nehezére esne bárkinek is normális hangsúllyal megkérni vkit, h "Légyszíves máskor egy picit jobban figyelj oda erre, mert kellemetlen helyzetbe hoztál vele."
8/10 anonim válasza:
persze lehet de milyen az akivel már hímestojásként kell beszélni mert ha egy kicsit is megemeleg a hangod vayg ingerült vagy már hisztizik. a csaj csinál hülyeséget és még haragudni se szabad érte?
9/10 anonim válasza:
Milyen jogon emeled meg a hangod? Nem a cseléded, nem a szolgád! Sőt, azzal is tisztességesen, udvariasan, normális hangon lehet beszélni. Ha egyenrangú partnerként kezeled, akkor biztos nem lesz sértődés. Nőj föl! Nem vagy felsőbbrendű!
10/10 A kérdező kommentje:
Ez jellemző erre az oldalra. Egy kitalálja a többi meg folytatja a hülyeséget. Ugyanis egy szóval nem mondtam,hogy kiabáltam vagy bunkó voltam. Az ingerültseg nem egyenlő ezzel.
2009. szept. 8. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!