Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy srác, akivel eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel eddig 3szor találkoztam élőben. Msn-en szoktunk beszélni, mindenféle dologról, szerintetek mi sülhet ki ebből? (lent)

Figyelt kérdés

szóval, első tali után felvettem msn-re, és azóta ha fent van mindig beszélünk, nagyon sokat, 2-3-4 órákat is folyamatosan. végig viccelődünk, meg ilyen smiley-kat írunk, szal jól elvagyunk. néha olyanokon \'poénkodunk\' ha megyünk aludni, ak aludjunk együtt, meg megkérezi pl. h milyen egy ideális napom, amikor minden jó(erre persze célozgattam rá xD) szerintetek, ebből lehet valami? vagy csak haverként kezel?

18L

2009. szept. 6. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha élőben kicsit többet tudnátok több is kialakulhat még. Ez most nekem úgy jön le, mint szimpla flört. Egyenlőre.
2009. szept. 6. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát élőben is tök sokat beszéltünk, ott is ment eza 'flört' szerűség. szal.. nem tudom, de nekem nagyon tetszik. áá:D
2009. szept. 6. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit több pozitiv jelre számít tőled.
2009. szept. 6. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből még bármi kialakulhat. Nekem az a véleményem, hogy ha csak haverként tekintene rád, akkor nem szánna rád ennyi időt, és nem beszélgetne veled órákon keresztül. Talán még kicsit több bárorításra, pozitív jelzésre lenne szüksége tőled. Ha neked is tetszik, jó lenne, ha személyesen tudnátok még többször talizni. Hajrá!
2009. szept. 8. 17:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát én elég sokat szoktam utalni, meg célozgatni arra h nekem bejön. Szerintem ezt tudja is, hát remélem elhív vhova..
2009. szept. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!