Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem furcsa, hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem furcsa, hogy?

Figyelt kérdés
...akit egykor teljes szívünkből szerettünk, de aztán tönkrement a kapcsolatunk, egy idő után érzelemmentesen sétálunk el egymás mellett. Már nem gyűlölünk, vagy haragszunk, de szeretetet sem érzünk egymás iránt. Mint két idegen közös emlékekkel. Csak nekem olyan fura? Gondolok most legjobb barátra/barátnőre, vagy pasira/csajra is. Ki hogy látja? Volt már ilyen veletek is?

2013. febr. 12. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem volt már nem 1x nem 2x és furcsa is volt de az érzelmek mulandók és hát ez az élet rendje mind változunk
2013. febr. 12. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak már nem érdeklitek egymást, ez látszik rajtatok. De úgy is tűnik, hogy már béke van köztetek.

És is jártam már sokszor.

2013. febr. 12. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze velem is volt 1x

de az nagyon furi volt..

Most aki tetszett teljes szívemből gyűlölöm pedig meg se bántot meg semmi csak egyszerűen kiszerettem belőle és egyre gyerekesebb lett de nem bántam meg mert most egy igazii pasim van akit mindennél jobban szeretek! <3

19/L

2013. febr. 12. 19:17
 4/4 aszomszedneni ***** válasza:
nem , ez egyáltalán nem furcsa .
2013. febr. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!