Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szigorúak kicsit nagyon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szigorúak kicsit nagyon a barátom szülei? :/

Figyelt kérdés
Tegnap délután 5kor találkoztunk mert akkor értünk rá vagyis legalább is én,ő meg előbb eljött otthonról vagy nem tudom de 18:30-ra otthon kellet volna lennie felhívta az anyját,hogy velem van és késik mert lekéste a buszt,mert ott ment el az orra előtt.. Erre ma nem mehet sehova... Miattam van az egész.. De nem tudom,de egy 17éves gyereknek olyat megszabni,hogy félhétre legyenotthon:/.. Még ha 8órátvagy netán fél nyolc-at mondtak megértettem volna...:/
2013. febr. 12. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy kicsit.
2013. febr. 12. 16:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Töknormális vagyok,még bocsánatot is kértem..:/
2013. febr. 12. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:

másnap iskola+ha megiger egy időpontot,akkora menjen haza..tudni kell jól bánni a szülőkkel. ha betartod,és haza érsz mindig időben,megbíznak benned->engednek tovább. ilyet én is mondtam,hogy lekestem a buszt,közben meg a játszótér mellett ittunk,cigiztunk. szóval nem tudhatja a szülő,h tényleg mit csinal a gyerek, hogy tényleg elment a busz a szeme előtt,vagy csak bekamuzza

de mint hangsulyozom,iskola idoben nem tűnik a szigorunak. ha hetvegen, vagy penteken is eddig engedik el,na az gázos

17L

2013. febr. 12. 16:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Vicces de most nem jár suliba mert kirúgták szvl...De az se most volt..
2013. febr. 12. 16:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Volt rá példa,hogy hétvégén se engedték ki...
2013. febr. 12. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
53%

Fél hétre?

Miért?

8-ra már ágyban kell lennie?

2013. febr. 12. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja,hogy kirúgták,akkor sejtem miért nem akarják,hogy ne legyen otthon.
2013. febr. 12. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a szülőknek elég volt, hogy kirúgták fiúkat az iskolából, nem akarják, hogy elszúrja az életét, ezért jobban a körmère néznek!
2013. febr. 12. 16:15
 9/13 A kérdező kommentje:
De hát az se mostanában volt.. Csak érdekes módon mióta igy találkozgattunk és összejöttünk azóta van ez.. Pedig a szüleivel nem rég ismertük meg egymást.
2013. febr. 12. 16:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Vagy csak a barátom hazudja ezt?:/ Mert vanmikor mondja,hogy nem engedik el aztán utolsó pillanatban,hogy nem e találkozunk..:/
2013. febr. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!