Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez milyen? Tetszene ilyen férfi?
Meleg, bársonyos tapintású kezei gyengéden temették magukba arcomat, rám nézett szenvedélytől izzó szemeivel, sóhajtott egyet, majd átölelt. Éreztem az ölelésében azt a szeretetet, ami előtte még ismeretlen volt. Az illata, ó Istenem, milyen illata is van...Nem csak orromba kúszott be, lelkem minden zugát átjárta ez az illat.
Szeretek fantáziálgatni.
"Szívének dobogását éreztem mellkasomon, amikor még erőteljesebben átölelt. Megcsókoltam fülének tövét, megremegett néhány másodperc erejéig. Fülembe súgta halkan: "Ne, mert elgyengülök és nem tudok megállni!" Éppen társaságban voltunk, s csak azt mondtam neki: "Nem akarok kiszúrni Veled". Elmosolyogta magát, de tekintetében láttam az éjszakai folytatás tükörképét."
Na idefigyelj te lány... Szerintem egy ijen férfinél nem is lehet jobb pasija egy lánynak...
Most jobb lenne kedves kommentelők, a 18 asra gondolok, hazamegy a barátod(feltéve ha együtt vagytok) jól megver, meg se csókol, berugdos a konyhába hog csinálj neki vmi kaját és leül sörözni meg tévézni.. 18 as neked ez lenne a megfelelő.......
21 ma 15:49
Nem csak ez a két alternatíva létezik, a csöpögős meg az asszonyverő... Engem zavar, ha egy fiú/férfi ilyen. Inkább ritkábban nyilatkoztassa ki az érzelmeit, akkor sokkal fajsúlyosabb. Én is ilyen vagyok, nem duruzsolok percenként, hogy szeretlek-szeretlek-szeretlek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!