Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jövőt jósoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövőt jósoltok egy ilyen srácnak?

Figyelt kérdés
22 éves, szűz, önbizalomhiányos, néhány futó kalandja volt, nem bulizós, nem kezdeményező típus, kevés haver, csöndes,sokszor van otthon, 3 reménytelen plátói szerelem után nem akar soha többé szerelem lenni, gyáva a nőkkel szemben, és levegő a nők látóterében.
2009. szept. 6. 12:57
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
* Kimaradt a negatív gondolkodásmód.
2009. szept. 6. 12:58
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Hát öregem, nem repül a szádba a sültgalamb, ha nem teszel magadért semmit, így idősebb/öregkorodra nagy magányos, visszahúzódó ember leszel, sőt emberi kapcsolatok hiányában simán lehetsz depressziós vagy zakkant...
2009. szept. 6. 13:03
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Kell valaki, aki kinyitja!!! DE sürgősen, majd jön számára az igazi! Szerintem ő egy igaz barátba fog beleszeretni, itt nem fiúkra gondolok....
2009. szept. 6. 13:03
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jó nem fog magától történni veled. Nem csak a magánéletben, hanem munkahelyen sem. Senki sem fog törődni veled, ha nincsenek barátaid sem...

17/f

2009. szept. 6. 13:08
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Szűz vagy, de volt pár futó kalandod? Azt, hogyan csináltad?

Amúgy ne hisztizz mindenen, és ne fordulj már ennyire magadba. Ha akarsz magad mellé barátnőt és barátokat akkor azért tenni is kell, nem csak magadba roskadni és sajnáltatni magadat.

2009. szept. 6. 13:10
 6/23 A kérdező kommentje:

Vannak jó barátaim csak kevés max.2

Nem hisztizem csak az igazságot taglalom.

Futókaland alatt azt értem ezek szerint rosszul, hogy volt néhány, pár hétig tartó kapcsolatom, de nem volt szex.

Olyan hű de nagy haveri köröm nincs, ahonnan sokan "szert" tesznek egy barátra/barátnőre értem?Kevés haver alatt ezt értem.

2009. szept. 6. 13:19
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

hát az a fura ,hogy én általánosban voltam olyan mint te. de amikor bekerültem középiskolába összebarátkoztam egy csomó emberrel, aztán megismertem az ő barátaikat stb... nagyon sokat változtam azóta;)

de 22 éves korodig nem sikerült változni, az a kevés haverod nem visz bele a baráti körébe?

vagy menj el pszichológushoz, nem szégyen:)

2009. szept. 6. 13:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

ha akarsz vmit, csakis tetudsz magadon segíteni. amiket leírtál, ezeken változtass, az ellenkezőjére. persze tartsál mértéket.

így nincs túl sok jövőd, de sztem ezt teis tudod magaxdról.

2009. szept. 6. 13:30
 9/23 anonim ***** válasza:
40%

barátkozz a teológiával :D

a tanácsom: nézd meg a yes man című filmet és meríts belőle példát...

2009. szept. 6. 13:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus nem fog élni helyetted, hiába mész el hozzá. Kezdj el valami hobbit, ahol van esélyed ismerkedni emberekkel.

Nekem is kevés haverom van, ill barátom, bár nem annyira érdekel. A haverok idővel lemúlnak az ember mellől, még a barátokra is jó nagy esély van.

Dolgozz vagy tanulj, adjál magadra, aztán ki tudja, belefuthatsz egy nőbe, igaz, csak akkor ha teszel érte valamit, különben elég nehéz.

2009. szept. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!