Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, milyen viselkedés ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, milyen viselkedés ez?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, ismerem már 3 éve. Most nagyon megtetszett és tudom hogy ez kölcsönös. Sajnos most elég messze vagyunk egymástól mert külföldön is lakom meg otthon is, de főképp távol vagyok. Rengeteget beszélünk már egy hónapja egy közösségi oldalon, mindig ír, célozgat, kétértelműen beszél velem. Egyik nap azt mondta egy közös ismerősünknek, hogy ha lesz nálam buli nem akar jönni. Mert ugye mindig tartok bulikat. De most nem is volt úgy hogy lesz meg semmi. Mind1 ő azt mondta h nem akar jönni és mondta a közös ismerősünknek hogy ne akarjon a barátnőjével minket összeboronálni mert felesleges. Másnap buliból rám írt ez a haverom és szintán két értelű dolgokat írt, de már olyan durván hogy nálam aludhat e? meg mindjárt jön hozzám meg olyan szép vagyok stb.. Szóval ha nem akar tőlem semmit ezt mondja másnak, nekem meg ilyeneket ír, akkor mi ez az egész?:) Pasik, segítséget várok és értelmes válaszokat! Köszönöm

2013. febr. 11. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, ha "belepofátlankodnak" a dolgaimba, gomdolom ő is így van ezzel.
2013. febr. 11. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:
De ki pofátlankodott be milyen dolgába? :)
2013. febr. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!