Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni azt hogy az embernek a párja dohányzik, még Ő nem?
Soha nem dohányoztam és nem is bírom elviselni a dohányszagot, ezért a páromnál sem viselném el. Nálam ez egy nagyon fontos szempont, még ha nem is mellettem dohányozna, akkor is bőven elég lenne, ha a ruháján érezném, undorodom a dohányszagtól.
31/N
Ha szeretek valakit, akkor a legkevésbé fontos dolog szerintem, hogy cigizik-e a párod vagy sem. Én nem cigizek, a családomban senki sem szokott, viszont a baráti körömben jópáran teszik ezt, és a pasim is dohányzó. Engem a szag maga sose zavart, időnként a saját egészsége érdekében szoktam neki mondani, hogy jobban járna ha lassan, fokozatosan leszokna róla. Annyi viszont hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátom maga sem szereti, ha nagyon érződik rajta a cigi. Egyébként is ritkán szokott, lakásban, kocsiban pedig egyáltalán nem. Szóval szerintem simán meg lehet szokni ezt a dolgot.
18/L
Ha valakit annyira zavar a dohányzás, az sosem fogja megszokni, hogy dohányos a párja. Ez nem igaz, hogy "ha szereted, nem olyan fontos". Dehogynem! Onnantól, hogy a mindennapokban is együtt kell élni, egyre jobban fog zavarni.
Én például nem választok dohányos párt, és probléma megoldva. Sőt, randira sem megyek olyannal, akiről tudom, hogy dohányzik. Engem annyira zavar, hogy a szagát sem tudom elviselni, fél méteres távolságból sem.
nem és nem is akarom
nem jövök össze olyannal, aki dohányzik
nem bírom a szagát
elviselem, ha a környezetemben ismerőseim dohányoznak, de a párválasztás döntés kérdése, és akkor már nem választok olyat, aki dohányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!