Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál egy ilyen "ártatlan" beszóláshoz a melleidre?
Nincsenek hatalmas melleim, B-s kosarat hordok, azért szerencsére van belevaló, de nem számítanak nagynak.
Ezt mondta a párom, ami olyan rosszul esett:
"Nem baj ha ekkora, mert ellenkező esetben állandóan állna a farkam."
Ezek szerint nem elégedett a mérettel, és hatalmas cicikre vágyik? :( Nem tervezem, hogy nagyobbat csináltassak... Meg egyáltalán, hogy jön ő ahhoz, hogy kritizáljon?
N25
Nekem sem nagy,de én bizonyos szempontból örülök neki: sportolás közben sokkal kényelmesebb...és nekem ez az első és legfontosabb,szóval a pasi szava max a második lehet...egyébként szerencsém van,mert a párom még sosem panaszkodott semmimre :)
Szerintem is jobb lenne,ha visszavágnál neki,hogy vegye észre magát..
Ha ez bók akart lenni, annak elég vérszegényre sikerült...
Én tutira kiakadnék, ha valaki ezt mondani nekem, olyan, mintha nem lenne elég szexi a kicsi mell. Na nem mintha a B-kosaras kicsi lenne... Nekem nagy melleim vannak, de inkább hátrány, mint előny:/
Különben meg, fogadni mernék, hogy te is tudnád egy tucat hasonló kedves megjegyzéssel bírnálni a barátod külsejét, legközelebb vágj vissza valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!