Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki lenne egy lánynak Valenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne egy lánynak Valentin napon szerelmet vallani?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

menjetek már a sablonotokkal és stencilezzetek. :-P

Tök cuki lenne akkor is. De én ilyen romatnikus balf@sz vagyok... meg pasim sincs.. lehet az a baj..

25N

2013. febr. 10. 22:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is cuki, én is örülnék neki =) Ez az "ünnep" csak az ajándékozás meg pénzköltés miatt sz.rság, egyébként vallomásra tökéletes.
2013. febr. 10. 22:41
 13/20 anonim ***** válasza:

A szerelmet vallás cuki...mondják a lányok. De csak akkor cuki ha bejössz a csajnak, amúgy nagyon gáz. Ez dpla vagy semmi lesz.

"Egy séta és egy ajándék"

Ezt meg verd ki a fejedből, nehogy ajándékot vegyél neki, még nem is jártok!

2013. febr. 10. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:

A barátnődnek vallanál szerelmet? Mert az szerintem tök aranyos meg romantikus lenne :)

Ha olyan lánynak, akivel alakulgat valami, tudod, hogy bejössz neki, szintén jó ötlet, a legtöbb lány szereti a romantikát, és egy kapcsolatot Valentin napon elkezdeni szintén nagyon romantikus.

Viszont ha a lány nem adta eddig semmi jelét, hogy bejönnél neki, vigyázz, mert esetleg finoman visszautasít és akkor nagyot csalódhatsz.

2013. febr. 11. 01:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem lenne ciki. De ha valami rib@nc, aki nagyképû és csak azért tetszik mert szép ne is próbálkozz! Csak szembe röhög veled és még te fogod rosszul érezni magadat.. De ha kedves, bír téged meg minden akkor sok sikert! :D
2013. febr. 11. 14:04
 16/20 anonim ***** válasza:

ha van anyagi háttered, akkor nem ciki

ellenkező esetben csak égetnéd magad.

2013. febr. 11. 16:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi tanácsokat!

#16-os: Ezt hogy értsem?

Hogy minden lány egy ribanc, és pénzéhes?

Vagy miért kéne egy szerelemhez anyagi háttér? ;)

2013. febr. 12. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
16-os vagyok: A pénz anyagi biztonságot és alapot jelent. Ha választani kellene, szerinted egy pénzes vagy egy szegény pasit választanának a lányok? Jobb megfelelő anyagi háttér mellett élni, mint szűkölködni és félve várni minden egyes napot.
2013. febr. 12. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
na hogy ment?
2013. febr. 19. 16:00
 20/20 anonim válasza:
Bárcsak nekem is így mondta volna el... :)) Sok sikert hozzá. :)
2013. márc. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!