Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi unja a telefonálgatást?
Án párommal csak hétvégén találkozom és van hogy addig egy szót sem váltunk egymással...
Mi általában ha tudunk skypen beszélünk. Engem ez kifejezetten nem zavar, persze örülök ha tudunk beszélni, de az egész hétvégéjét úgyis velem tölti. Kell egy kis magány az embernek :)
Persze napi pár perc telefon beszélgetés nem halálos azonban a számlára egyenesen fenyegető összeg amely kritikus állapotot idézhet elő :)
2013. febr. 10. 22:01
én melléd állok kedves kérdező. nyilván nincs mindig miről beszélni, van hogy egy nap nem történik semmi olyan, ami különösképpen említésre méltó, nem olyan sztori amit egy társaságban megosztunk, mert jó történet. arra viszont lehet igénye az embernek, sőt, szerintem ha két ember szereti egymást, nem is természetellenes dolog, hogy hiányérzete van a párja nélkül, és hogy ha nem is tudja az idejét személyesen a szerelmével tölteni, reggel, este , délután, valamikor amikor alkalmas egy kicsit tudjanak egymásról. és ilyen jelentéktelen dolgokról, hogy hogy aludtál, mit csinálsz ma, mit ettél stb. el lehet beszélgetni pár percet. és a másik hangja is adhat az adott naphoz egy kis töltést. ez lehet túl szentimentális, de nem rossz dolog szerintem :)
2013. febr. 10. 22:14
eleinte szivességből kedvességből megteszi a férfi, utána elege van az egészből. Reggel h hogy aludtál? lol.
2013. febr. 10. 22:15
A legtöbben tényleg nem szeretik. Vannak azért kivételek, a férjem nagyon sokat hívogat, ha nem vagyunk éppen együtt és teheti.
2013. febr. 10. 22:41
"Minden pasi unja a telefonálgatást?"
Persze,mivel van internet,amin a beszélgetés bármilyen formában ingyen van,minek fizessen miattad plusz költséget a telefon miatt?!
2013. febr. 10. 23:42
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy kicsit megnyugtat, hogy ez általános jelenség, és talán csak én várok el túl sokat. :) Lehet, hogy hülyeség az a reggeli két-három perc, esetleg egy sms, de nekem tényleg jól esne. Viszont ma reggel ő költött fel, ami hihetetlenül meglepett, mert nem jellemző rá. :) Nem akarom elvenni tőle a szabad idejét, nem szeretnék rátapadni. Igyekszem is egyensúlyban tartani mindent. Amúgy... nem igazán netezős fajta, facebookja, skype-ja, messengere sincs, bármennyire is furán hangzik. :) Sokat dolgozik, ha meg éppen nem, akkor sem a gép elé ül le. Amit tisztelek is benne. Na, de még egyszer köszönöm nektek a válaszokat.
Az én barátommal is majdnem hasonló a helyzet! Mi 2 hetente találkozunk, de napjában felhív! .... 1x 10-15 percre, amit én kevesellek! Volt hogy meg is feledkezett rólam, amit nem vettem jó néven és én is azt éreztem hogy nem gondol rám, eszébe sem jutok! Ezt szóvá is tettem neki, jött a bocsánat kérés, a ne haragudj, a jobban odafigyelek rád! Most van a tesztelős időszak :)!
Próbáljon meg hozzászokni! Nem kell órákat, csak annyit hogy érezd hogy jelentesz neki annyit és hogy érdekled!
2013. febr. 11. 12:02
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezt érzem én is néha. Próbálkozik ő, mégis nagyon sokszor megesik, hogy ha én nem hívnám, akkor felőle ellehetnék egész nap. Na, de azért nem panaszkodom :) Nekem bőven elég lenne a napi 10-15 perc, és örülök, hogy legalább próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések: