Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy elég általános kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elég általános kérdés: Hogy lehet udvarolni/ismerkerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki tetszik, de nem igazán ismerem (1 hete vagyunk osztálytársak, addig csak évfolyamtárasak voltunk, néha összefutottunk a folyosón) Értelmes, szép lány, nem az a menő fajta (én sem). Nem nagyon hajtanak rá, vagy csak nekem nem tűnt fel. Ez az első iyen érzelmem. Mit javasoltok, mivel kezdjek? Nem vagyok túl bátor típus ilyen téren.

13/F

2009. szept. 6. 04:56
 1/3 anonim ***** válasza:
kerülj a társaságába beszélgess vele ..de ne derüljön ki egyből ,hogy bejön neked ..ez kezdésnek jó.
2009. szept. 7. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a lényeg, hogy mindenből tudj előnyt, ismerkedési lehetőséget kovácsolni! :]

Ahogy az első mondta, kerülj hozzá minél közelebb.

Elindíthatod a dolgot, hmm, akár menzafizetésnél is, vagy az udvaron, vagy "és te kire vársz?" alapon, vagy biztos van valami, amit látsz, hogy ő is szereti, ahogy te is...

"Tetszik a ruhád/fülbevalód/aranyos a mosolyod..." Hmm, légy kreatív! :]

Ha osztálytársad, akkor aztán meg főleg. Ha alakulnak a kapcsolatok, biztos te is csatlakozhatsz, beszélgetni, ez-az.

Sok sikert.

17/L

2009. szept. 7. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, na majd megpróbálom.
2009. szept. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!