Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyomozok az exem utan. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomozok az exem utan. Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Szamomra felfoghatatlan hogy szakitasunk elott par nappal meg o tervezte hogy koltozzunk ossze. Aztan aztmondta hogy nem megy neki a kapcsolat.. eloszor azthittem az exe miatt mivel volt belole vita. azota ez valtozott mivel lett volna alkalma az exevel lenni meg sem ment el hozza. Azota bulizgat. Multhet csutortokon szakitottunk. Hetvegen hazibuli aztan most csutortol pentek buli. Szombat buli. Tudom hogy ennek annyi de nem tudom elfelejteni. Ma is vegigneztem a bulikepeket hogy valami csavoval volt e.. elakarom hivni hogy beszelgessunk. Nagyreszt azt akarom vele megbeszelni hogy harom honap alatt erzett e iranta annyit mint a tobbi exe irant. Nagyonsokszor latom hogy exei kepet mind belajkolta mikor egyutt voltak, nekem meg semmi. Ezen kivul nagyon sokat hivott a kapcsolatban meg keresett..
2013. febr. 10. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe. Ne akarj vele semmit megbeszélni, őt már nyilván nem érdekled.
2013. febr. 10. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
fejezd be a Sherlock Holmes játékot és lépj tovább.
2013. febr. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!