Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben? Ész vs. Szív!
Figyelt kérdés
Nem rég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, az első szerelmem dobott ki a végén, bár már én is éreztem, hogy nem az igazi, mint az elején,iszonyat sokat szenvedtem miatta, a végén is én próbáltam megjavítani a kapcsolatunkat, de helyettem a csajokat meg a haverokat választotta. De! mégis nagyon vágyom vissza, folyton reménykedek, hogy jaj mikor ír, mikor hív, hogy mennyire megbánta és h szeret. Tudom, hogy visszahúzna utána is a "szarba", és már semmi nem lesz olyan, mint rég volt. Mikor lesz ennek a "reménykedős" fázisnak vége? A legfájóbb az egészbe, hogy én nem is ebbe az emberbe szerettem bele... Vajon mikor jön el az az idő, amikor már csak egy régi szép emlékként fogok erre visszagondolni?:( az első szerelem... :((2013. febr. 10. 12:29
1/2 anonim válasza:
Pont ugyanebbe a helyzetbe vagyok én is, csak nekem viszonylag hamar véget ért ez a mikor hív stb korszak. Mivel neki fontosabb a haver, az én véleményem már semmit nem ért és úgy beszélt velem mint egy kutyával.
Azt javaslom, hogy foglalkozz a barátnőiddel és a saját haverjaiddal, szórakozzatok együtt, és hidd el sokkal könnyebb elfelejteni :)
17/l
2/2 anonim válasza:
Attól függ, mennyire ette bele magát a sejtjeidbe. Fiatal koromban sok kalandom volt, a legtöbb felejthető, sőt felejtendő típusú. Egy-két hét, aztán vége szomornak. Már meglett, családos ember voltam, amikor megtaláltam az igazit. Na, az aztán tönkrevágott. Hét év is eltelt, mire újra nőre tudtam nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!